10η Αγωνιστική Α2 Ανδρών 2009 Ν.Ο.Σύρου – Ν.Ο.Λάρισας: 6 – 8

Ήττα για την ομάδα μας και μεγάλο προβληματισμό στην διοίκηση έφερε η δεύτερη συνεχόμενη κακή εμφάνιση των παιχτών μας για το τι φταίει και το τι μπορεί να γίνει ώστε η ομάδα να επανέλθει στις πολύ καλές εμφανίσεις των πέντε πρώτων αγωνιστικών.

Πολύ νοθρά ξεκίνησε η ομάδα μας με το πρώτο 8λεπτο να τελειώνει στο 1-2.

Στο δεύτερο η κατηφόρα συνεχίστηκε με 1-3 στα γκολ, το σκορ να έχει πάει στο 2-5 και με την πλειοψηφία των παιχτών μας να βρίσκονται στον απόλυτο λίθαργο.

Ξεκινά η ανάκαμψη της ομάδας με ένα 4-1 , ο κόσμος να φωνάζει για την ομάδα οι παίχτες να έχουν πιστεψει στην ανατροπή και ο δείκτης του σκορ να φτάνει στο 6-6.

Εκεί που όλοι πιστεύαμε οτι η ομάδα έχει πλέον τα φόντα να πάει για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ, η κούραση των παιχτών, η νοθρότητα ορισμένων χωρίς πάθος αλλά και η μη χρησιμοποίηση φρέσκων για να βοηθήσουν είχε σαν αποτέλεσμα να μην τα κατεφερνει η ομάδα να σκοράρει στις ευκαιρίες που της δώθηκαν αλλα και να δεχθεί 2 γκολ με αποτέλεσμα το ματς να κλείσει στο 6-8.

Τα γκολ:

N.O.Σύρου 

Τοροσιάδης 3, Κοκκάλας 1, Κοράκης 1, Θέος 1

Προπονητής: Μιράλης

 

Ν.Ο.Λάρισας 

Παύλου 4, Κουρουπάκης 2, Λάππας 1, Μερκουριάδης Αγ. 1

Προπονητής: Βλαζάκης

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Η Ιστορία του Ναυτικού Ομίλου Σύρου ξεκινάει ουσιαστικά από το 1893, ήταν το δεύτερο κωπηλατικό σωματείο του ελληνικού κράτους

Check Also

Αγώνας υδατοσφαίρισης: Ν.Ο. ΙΤΕΑΣ – Ν.Ο. ΣΥΡΟΥ

Δείτε την αναμέτρηση της ομάδας υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Σύρου με τον Ναυτικό Όμιλο Ιτέας …

Αφήστε μια απάντηση