5η Αγωνιστική Α2 Ανδρών 2010 Ν.Ο.Σύρου – Περιστέρι: 6 – 16

Το τελικό αποτέλεσμα δείχνει την εικόνα της ομάδας στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Ύστερα από τις καλές εμφανίσεις με τον Ηρακλή και τον ΟΥΚ Βόλου περιμέναμε να δούμε τον ΝΟΣ πιο ανταγωνιστικό.

 

Το Περιστέρι είναι ένα από τα φαβορί μαζί με Εθνικό,Ηρακλή και Καλαμάκι για άνοδο, χωρίς αυτό να σημαίνει δικαιολογία για την εμφάνιση της ομάδας στο συγκεκριμένο παιχνίδι. 

Φάνηκαν και φέτος κρούσματα  απειθαρχίας όπως και πέρυσι, με την διαφορά ότι την περασμένη χρονιά αυτά λύθηκαν γρήγορα. Δόθηκε η ευκαιρία σε νέους και ταλαντούχους παίκτες να αγωνιστούν στην Α2 με το ΝΟΣ, και φαίνεται αυτό να μην εκτιμάται από τους περισσότερους, νομίζοντας ότι ερχόμενοι στην Σύρο να αγωνιστούν το Σαββατοκύριακο, θα κάνουν ταυτόχρονα και διακοπές. Το σίγουρο είναι ότι θα παρθούν μέτρα από την νέα διοίκηση, ώστε να μην ξαναδούμε παρόμοια εμφάνιση σαν την σημερινή.

Τέλος η παρουσία του κόσμου για ακόμη ένα παιχνίδι ήταν τραγική σε αριθμό. Αυτό δεν βοηθά ούτε τους ίδιους τους αθλητές ώστε με την συμμετοχή του κόσμου να πέρνουν κουράγιο για μια μεγαλύτερη προσπάθεια και καλύτερη εμφάνιση αλλά ούτε και τους διοικούντες να πέρνουν ευχαρίστηση για τις προσπάθειες που καταβάλουν ώστε η ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία.

 

Αποτελέσματα 5ης Αγωνιστικής

Καλαμάκι – Ηρακλής 11-11, Σύρος – Περιστέρι 6-16, Ηλυσιακός – ΟΥΚ Βόλου 6-3, ΟΦΗ – Κέρκυρα 11-8, ΝΟΒΑ – Γλυφάδα 6-6, Εθνικός – Τρίτων 6-2.

Βαθμολογία 5ης Αγωνιστικής

1. Εθνικός 10 

2. Ηρακλής 9 

——————————————– 

3. ΝΟ Καλαμακίου 8 

4. Τρίτων Αμαρουσίου 6 

5. ΟΥΚ Βόλου 6 

6. Ηλυσιακός 5 

7. ΓΣ Περιστερίου 4 

8. ΟΦΗ 4 

9. Γλυφάδα 3 

10. ΝΟΒΑ 3 

11. Κέρκυρα 2 

12. Σύρος 0

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Η Ιστορία του Ναυτικού Ομίλου Σύρου ξεκινάει ουσιαστικά από το 1893, ήταν το δεύτερο κωπηλατικό σωματείο του ελληνικού κράτους

Check Also

Αγώνας υδατοσφαίρισης: Ν.Ο. ΙΤΕΑΣ – Ν.Ο. ΣΥΡΟΥ

Δείτε την αναμέτρηση της ομάδας υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Σύρου με τον Ναυτικό Όμιλο Ιτέας …

Αφήστε μια απάντηση