Στέφθηκε με επιτυχία το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Υ/Β Σκοβολής 2010 στη Σύρο

Το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 του Δεκέμβρη, ο Ν.Ο.Σύρου διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία την 6η και τελευταία αγωνιστική του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Υ/Β σκοποβολής αλλά και τον 1ο του αγώνα υπερόπλων, στην πανέμορφη Ερμούπολη, στη Σύρο.

Το βράδυ του Σαββάτου, σε κεντρικό ξενοδοχείο, έλαβε χώρα και η πολυπόθητη τελετή απονομής των πρωταθλητών, που σφράγισε το θεσμό του πρωταθλήματος για το 2010 με τις καλύτερες εντυπώσεις. Σε μία ομολογουμένως φανταστική και άρτια εκδήλωση και με την παρουσία πολλών εξεχόντων προσώπων, δόθηκε το καλύτερο δυνατό φινάλε σε ένα άθλημα που φαίνεται να ξαναγεννιέται στις καρδιές όλων και επιτέλους να βρίσκει τη δυναμική και το μέλλον που του αξίζει. 

Μέσα στην καρδιά του χειμώνα αλλά με τον καιρό ξεχασμένο, να θυμίζει ακόμα φθινόπωρο, ξεκινάει ο 6ος και τελευταίος καθοριστικός αγώνας που θα αναδείξει τους πρωταθλητές, για πρώτη φορά στην ιστορία της υποβρύχιας σκοποβολής, για το έτος που αισίως διανύουμε. Το ενδιαφέρον όλων έχει κορυφωθεί, αφού ο τίτλος δεν έχει ακόμα κριθεί και όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά. Οι διαφορές είναι σχετικά μικρές και όλοι ευελπιστούν σε μία καλή εμφάνιση που θα τους χαρίσει μία καλύτερη θέση στην τελική κατάταξη. Ένα ομολογουμένως δύσκολο πρωτάθλημα, με πάρα πολλούς καλούς σκοπευτές, με συνεχείς εναλλαγές θέσεων και περίσσιο ανταγωνισμό, που προσδίδει μεγάλο κύρος στους νικητές αλλά και σε όλους ανεξαιρέτως τους αθλητές που έχουν λάβει μέρος σε αυτό.

Η ώρα είναι 10:00 το πρωί, βρισκόμαστε στο κολυμβητήριο «Δ.Βικέλας» και 40 αθλητές έχουν ήδη λάβει από τη γραμματεία το μαγικό καρτελάκι που τους εξασφαλίζει μία θέση συμμετοχής στο μεγάλο αυτό τελικό του πρωταθλήματος. Τον αγώνα ανοίγει ο Φώτης Ζαράνης με 1454 βαθμούς και ακολουθούν, Θοδωρής Σαλαλές με 1488, Γιάννης Ξανθάκης με 2222 και Γιώργος Πιτσικάλης με 2201. Πέμπτος αγωνίζεται ο Γιώργος Δούναβης (rank 4), που συγκεντρώνει 2309 βαθμούς, ένα σύνολο όχι ιδιαίτερα υψηλό για να διαφυλάξει τη θέση του. Ιωσήφ Σιάκουλης με 1899, Παναγιώτης Μπουγιούρης με 2024 και Δημήτρης Βασιλακόπουλος με 2088 βαθμούς. Ο Ηλίας Παρδάλης συνεχίζει τις καλές του εμφανίσεις και γράφει 2538 ενώ μια ανάσα μετά ο Κώστας Παπακωσταντής συγκεντρώνει τα χειροκροτήματα όλων πραγματοποιώντας εξαιρετική επίδοση με δύο κέντρα, δύο παράκεντρα και 2709 (!) βαθμούς. Αξίζει να σημειωθεί ότι μια μικρή δυσλειτουργία του όπλου του, του στέρησε τουλάχιστον 15΄΄ και πολλούς πολύτιμους βαθμούς!

Ο αγώνας συνεχίζεται με τον Νίκο Παπαφωτίου να μαζεύει 2287, τον Αντώνη Ζαρμπώνη με 2341, Βίκτωρας Μαραγκός με 1534, Γιάννης Βλάμης με 1703, Σωτήρης Βακόνδιος με 2049 και Γιώργος Ζαρμπώνης με 1878 βαθμούς. Στη 18η σειρά συναντάμε το Στάθη Μπίνη που πραγματοποιεί πολύ καλή εμφάνιση με 2520 βαθμούς. Ο Γιώργος Παπαδόπουλος στη συνέχεια αθροίζει 2087 και Γιάννης Σέγκος με 2000 βαθμούς αντίστοιχα. Στο νερό ήδη βρίσκεται ο Γιάννης Στούπας (rank 1), ο ένας εκ των δύο λογικών φαβορί για τη μάχη του τίτλου. Με συνεχώς ανοδική πορεία σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος, ο Γιάννης χρειάζεται και σήμερα ένα σκόρ πάνω από 2700 για να εδραιώσει τη θέση του. Το άγχος σήμερα είναι εμφανές σε αρκετούς αθλητές και σίγουρα θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα. Οι τελευταίες 4 βολές του για το 2010, του δίνουν 2601 βαθμούς με χρόνο 2:23΄΄ και η μάχη ανάβει για τα καλά, καθώς τώρα ο Σταμούλης, με μία βαθμολογία στους 2675, θα περάσει πρώτος. Ο δρόμος όμως είναι μακρύς και δύσβατος και σίγουρα κρύβει εκπλήξεις! Άτυχος φέτος ο Ηλίας Παπαφίγγος, με μία άκυρη βολή συγκεντρώνει μόλις 1956 βαθμούς. Ο Κώστας Αθανασόπουλος φαίνεται να έχει βρει το χέρι του και με πολύ καλή εμφάνιση μαζεύει 2509 καθώς και ο πολύ καλός φίλος και εξαίρετος αθλητής Πέτρος Πάπιτσης, που θα συγκεντρώσει 2476 βαθμούς σε χρόνο 2:22΄΄.

Η μεγάλη έκπληξη, έρχεται λίγα λεπτά αργότερα από το πρόσωπο της ημέρας, το Γιώργο Γιαννάτο (rank 7), που σε 2:46΄΄ αθροίζει 2740 βαθμούς και προηγείται του αγώνα, αφήνοντας 2ο τον Παπακωσταντή. Πολλά συγχαρητήρια Γιώργο, πραγματικά εξαιρετική επίδοση! Στη συνέχεια, Κώστας Ζαράνης με 1834 και ο γνωστός μας Αντώνης Βούρτσης (rank 5), που δεν θα βρεθεί όμως σε καλή μέρα και θα μαζέψει 2368 βαθμούς. Ο Τόλης Μπέλλος (rank 8), με περισσή αποφασιστικότητα, συγκεντρώνει 2662 βαθμούς σε χρόνο 2:35΄΄, ενώ ο Μιχάλης Τσιμπίδης ακολουθεί στη διαδικασία με 2418. Έχει έρθει η σειρά όμως του Ντίνου Σταμούλη (rank 2) στην αφετηρία και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω του. Και πώς να μην είναι άλλωστε, όταν από την αρχή του πρωταθλήματος αυτός και ο Γιάννης έχουν δώσει Ομηρικές μάχες!

Ο δαίμονας όμως της…σκοποβολής, βάζει εμφανώς το χεράκι του και στην προσπάθεια του Ντίνου. Οι βολές του δεν είναι αυτές που χρειάζονταν και του δίνουν 2503 βαθμούς. Ο τίτλος του πρωταθλητή Ελλάδος για το 2010, μόλις κατοχυρώθηκε στο Γιάννη Στούπα. Ο Ντίνος, σπεύδει να τον συγχαρεί και ανταλλάσουν φιλιά και χειραψίες, όντας δύο πολύ καλοί φίλοι, αφήνοντας την εικόνα να μιλήσει από μόνη της. Μπράβο και στους δυο σας! Η ροή του αγώνα όμως βρίσκεται σε εξέλιξη και ο Νίκος Αντώνογλου γράφει 2372 βαθμούς και τελειώνει το πρωτάθλημα με θετικές εντυπώσεις και υποσχέσεις για το μέλλον. Άλλη μία μεγάλη έκπληξη έρχεται να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα. Ο Σπύρος Πάσχος (rank 3) και κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ (2792), έχοντας κατοχυρώσει κι αυτός τουλάχιστον την 3η θέση στο πρωτάθλημα (αφού ο Δούναβης και ο Βούρτσης που τον κυνηγούσαν δεν κατάφεραν να τον ξεπεράσουν) και χωρίς καθόλου την πίεση του άγχους να τον βαραίνει, ρίχνει απίστευτα καλά, 3 κέντρα και ένα παράκεντρο, μαζεύει 2708 βαθμούς, παίρνει τη 2η θέση από το Σταμούλη στο πρωτάθλημα και ανεβαίνει και στο 3ο σκαλί του βάθρου στο συγκεκριμένο αγώνα, μόλις 1 βαθμό πίσω από τον Παπακωσταντή.

Πολλά-πολλά συγχαρητήρια φίλε Σπύρο, έκανες σπουδαίο αγώνα! Στην 33η σειρά, ρίχνει ο γράφων (rank 6) που έχοντας «πουλήσει» την 1η του βολή, μαζεύει τις υπόλοιπες και συγκεντρώνει απογοητευμένος 2409 βαθμούς. Παντελής Μέντζος, με 2231 και η μεγάλη επιστροφή του Δημήτρη Μπαρσάκη με 2576! Το αγωνιστικό μέρος θα κλείσει με τους Κωσταντή Κουσαθανά με 2155, Κατερίνα Τοπούζογλου με 1336 και μία άκυρη βολή, Γουλιέλμος Πρίντεζης με 2295, Μπάμπης Πλαστουργός με 2421, Κώστας Μαδούρος με 2467 και τον Σπύρο Μαρίνη με 2061 σε χρόνο 2:19΄΄. Εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων δόθηκε η λήξη του αγώνα από τον αλυτάρχη της διοργάνωσης, κ. Μιχάλη Χούλη, επιφορτισμένο με βαρύ πρόγραμμα αυτό το Σαββατοκύριακο, αφού το βράδυ ακολουθεί η γιορτή που έχουν ετοιμάσει οι άνθρωποι του Ν.Ο.Σύρου για την τελετή απονομής του πρωταθλήματος αλλά και για τον αγώνα των υπερόπλων της επομένης. Το γλέντι συνεχίζεται…

Τελετή απονομής

Κόσμημα της Ερμούπολης αποτελεί το γνωστό και πολύ χλιδάτο Ξενοδοχείο «Ερμής», που επιλέχθηκε από τους ανθρώπους της διοργάνωσης να φιλοξενήσει αυτό το ξεχωριστό γεγονός. Η ώρα είναι οχτώ το βράδυ και η αίθουσα έχει γεμίσει ήδη με αθλητές, φίλους, δημοσιογράφους αλλά και πολλούς εξέχοντες καλεσμένους που δίνουν με την παρουσία τους μία λαμπερή νότα και παράλληλα έντονα επίσημο χαρακτήρα στην όλη εκδήλωση. Ύστερα από τον σύντομο αλλά μεστό χαιρετισμό του κ. Μιχάλη Χούλη προς τους παρευρισκόμενους, σειρά έχουν οι απονομές των βαρύτιμων τροπαίων στους νικητές. 

Πρώτα βραβεύτηκαν οι τριάδα στο ατομικό και στο ομαδικό για τον μεμονωμένο αγώνα και ακολούθησαν οι τίτλοι των πρωταθλητών, κι αυτοί σε ατομικό καθώς και σε συλλογικό επίπεδο. Τις απονομές έκαναν: ο Υφυπουργός ανάπτυξης κ. Παναγιώτης Ρήγας, ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Πουσαίος, ο Νομάρχης Κυκλάδων κ. Δημήτρης Μπάιλας, ο Πρόεδρος του Νομαρχιακού συμβουλίου κ. Καπέλλας, ο Περιφερειακός σύμβουλος και πρόεδρος του Α.Κ.Δ.Ε κ. Δημήτρης Γρυπάρης καθώς και ο πρόεδρος του Ν.Ο.Σύρου κ. Σταύρος Γουσγουνέλης. 

Το κλίμα είναι απλά υπέροχο, πολύ φιλικό, πολύ ζεστό. Οι αναμνηστικές φωτογραφίες δεν έχουν τελειωμό, τα φλας φεγγοβολούν διαρκώς την αίθουσα και τα πειράγματα και τα αστεία διαδέχονται το ένα το άλλο. Στο υπέροχο δείπνο που παρατέθηκε στη συνέχεια, οι τόνοι έπεσαν αφού η κούραση όλης της ημέρας άρχισε να κάνει αισθητή την παρουσία της σε όλους μας. Αύριο το πρωί ξεκινάει και ο αγώνας των υπερόπλων, χρειάζεται συντήρηση δυνάμεων αν και δεν το βλέπω, η Σύρος έχει έντονη νυχτερινή ζωή και οι περισσότεροι από μας θέλουμε να κάνουμε κι εκεί μία…βουτιά μέχρι πρωίας για να το γιορτάσουμε!!! Τα αποτελέσματα θα τα δούμε με το φως της ημέρας, όσοι καταφέρουμε και ξυπνήσουμε.

Αγώνας υπερόπλων

Για τις 10:00 το πρωί είχε οριστεί η έναρξη του 1ου αγώνα υπερόπλων που θα λάμβανε χώρα για πρώτη φορά στην Ερμούπολη. Όλοι οι άνθρωποι του αγώνα εκεί, συνεπείς στις θέσεις τους από νωρίς. Με μια μικρή καθυστέρηση, η χθεσινοβραδυνή κρεπάλη βλέπετε (σ.σ. θα διαβάσετε περισσότερα στα παραλειπόμενα του αγώνα), δίνεται η έναρξη και η διαδικασία ξεκινά. 

Έχουν ήδη γραφτεί τα πρώτα αποτελέσματα στον πίνακα με τον Μιχάλη Τσιμπίδη να έχει 8499 βαθμούς, Σπύρος Πάσχος με 7508, Ηλίας Παρδάλης με 8130, Μπάμπης Πλαστουργός με 6917, Νίκος Παπαφωτίου με 6448, Ηλίας Παπαφίγγος με 7063, και Γιώργος Παπαδόπουλος με 7993 βαθμούς αντίστοιχα. Ο Γιάννης Στούπας θα περιοριστεί στους 7704 βαθμούς ενώ ο Κώστας Παπακωσταντής θα μαζέψει 8315. Στάθης Μπίνης και 7917 (η μοναδική συμμετοχή από τον Αλιώτις για σήμερα) και Παντελής Μέντζος με 6431. 

Ο Τόλης Μπέλλος ξαναχτυπά. Ύστερα από μακρά περίοδο αποχής από τα βάθρα των υπερόπλων, επιστρέφει δριμύτερος και γράφει 8955 βαθμούς! Πρώτο σκορ για σήμερα αλλά ο αγώνας συνεχίζεται. Ο γράφων θα μαζέψει 8542 βαθμούς, ο Γιώργος Δούναβης 7389 και ο Γιώργος Γιαννάτος 8222. Η ώρα περνάει γοργά και η διαδικασία κυλάει περίφημα. Ο Ντίνος Σταμούλης, που εκτός νερού δεν μπορούσε να ανοίξει τα μάτια του, όταν αντίκρυσε τον υποβρύχιο στόχο κάτι ξύπνησε μέσα του. Τον εκτέλεσε κυριολεκτικά εν ψυχρώ, με 4 συγκεντρωμένες βολές σε μόνο 2 τρύπες, μαζεύοντας 9093 βαθμούς και την 1η θέση του βάθρου! 

Φανταστική επίσης επίδοση του πρωτοεμφανιζόμενου Γιάννη Ξανθάκη που εισέπραξε δικαιολογημένα τα χειροκροτήματα όλων μας. Ο Γιάννης με καταπληκτικές βολές θα συγκεντρώσει 8943 βαθμούς και θα καταλάβει επάξια την 3η θέση στο πόντιουμ. Το αγωνιστικό μέρος θα κλείσει με τον Γιάννη Βλάμη με 2534, το Δημήτρη Βασιλακόπουλο με 5290 και τον Νίκο Αντώνογλου με 7794 βαθμούς αντίστοιχα. Με το πέρας της εκδήλωσης και την τάχιστη έκδοση των αποτελεσμάτων, το άψογο αυτό αγωνιστικό διήμερο θα τελειώσει με τις απονομές των επάθλων στους νικητές και τις καλύτερες των εντυπώσεων. Θερμά συγχαρητήρια στο διοργανωτή σύλλογο για την πολύ καλή δουλειά σε όλα τα επίπεδα, σε όλους τους αθλητές από όλη την Ελλάδα που τίμησαν με την παρουσία τους το θεσμό του πανελληνίου πρωταθλήματος και πολλά περισσότερα στους διοργανωτές συλλόγους που κατάφεραν να φέρουν εις πέρας, με απόλυτη επιτυχία αυτό το δύσκολο εγχείρημα.

 

Παραλειπόμενα

• 124 αθλητές έλαβαν συνολικά μέρος στους 6 αγώνες του πρωταθλήματος. Το νούμερο είναι ενδεικτικό της δυναμικής και της μεγάλης αποδοχής των αθλητών για την υποβρύχια σκοποβολή όταν υπάρχει σωστός προγραμματισμός και σκληρή δουλειά. Η αρχή έγινε και το μέλλον θα δείξει. 

 

• Το τι έγινε το βράδυ του Σαββάτου στην Ερμούπολη, δεν περιγράφεται. Τόση κατανάλωση αλκοόλ και τέτοιο ξενύχτι που παίχτηκε, δικαιολογεί απόλυτα τα μούτρα των περισσοτέρων την επόμενη μέρα. Ούτε ο αμερικάνικος στόλος, τα πρωινά στην Τρούμπα, δεν είχε τέτοιες φάτσες!

 

• Κάποιοι πληρώνουν άδικα, τη διαμονή τους στα ξενοδοχεία. Αν γυρνάνε στις 8 το πρωί και φεύγουν κατευθείαν για το κολυμβητήριο, μάλλον εκεί θα πρέπει να πληρώνουν για τον…ύπνο τους!

 

• Δύο μαρμίτες σφηνάκια ρούφηξε ο Σταμούλης και κέρδισε τον αγώνα των υπερόπλων. Σκεφτόμαστε σοβαρά το ενδεχόμενο να τον κρατάμε διαρκώς…πιωμένο!

 

• Όλο αυτό το ευχάριστο κλίμα, που έχει δημιουργηθεί από τους αθλητές-φίλους στους αγώνες ανά την Ελλάδα, είναι τελικά η λύση για να περνάμε καλά και να ξεφεύγουμε λίγο από την δύσκολη και ψυχοπλακωτική τρέχουσα οικονομική κατάσταση που βιώνουμε καθημερινά. Τα προβλήματα που ταλανίζουν τον τόπο μας και ενδεχομένως θα συνεχίσουν να υφίστανται, δεν θα πρέπει να τα αφήσουμε να επηρεάσουν άμεσα το χώρο μας και τα υποβρύχια σπορ που όλοι μας, τόσο πολύ αγαπάμε. Καλή χρονιά!

 

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΩΝ

 

Γιώργος Γιαννάτος: αρχικά θα ήθελα να συγχαρώ το Ν.Ο.Σύρου για την άψογη διεξαγωγή του αγώνα. Το αγωνιστικό επίπεδο ήταν αρκετά υψηλό, αν αναλογιστεί κανείς ότι οι τρεις πρώτες θέσεις ήταν πάνω από 2700 βαθμούς. Σε προσωπικό επίπεδο, με χαροποίησε η επίδοση που είχα στον κανονικό αγώνα, κυρίως γιατί το καλό κλείσιμο μιας χρονιάς δίνει όρεξη και μεράκι για την επόμενη. Με το σημερινό αγώνα, ολοκληρώθηκε και το πρώτο πανελλήνιο πρωτάθλημα υποβρύχιας σκοποβολής και με την ευκαιρία, να συγχαρώ τον Γιάννη Στούπα για την κατάκτηση του τίτλου στο ατομικό καθώς και το Ν.Ο.Τριχωνίδας για το συλλογικό. Το φετινό πρωτάθλημα έδειξε πόσο ψηλά βρίσκεται η υποβρύχια σκοποβολή στην Ελλάδα, εύχομαι για του χρόνου η συμμετοχή να είναι ακόμα μεγαλύτερη σε νέους αθλητές.

 

Γιάννης Στούπας: και να που φτάσαμε στο τέλος του 1ου πανελληνίου πρωταθλήματος υ/β σκοποβολής. Από την πρώτη στιγμή που μάθαμε για το θεσμό, ενθουσιαστήκαμε, καθώς πλέον περνούσαμε σε μία διαδικασία, που η συνολική μας εμφάνιση θα έδινε το τελικό αποτέλεσμα και όχι ένας και μεμονωμένος αγώνας. Ήταν ομολογουμένως ένα συγκλονιστικό ταξίδι! Τι να πρωτοθυμηθώ? Έντονος συναγωνισμός, υψηλότατες βαθμολογίες, ανατροπές, άτυχες μέρες, γέλια και πειράγματα, ενθουσιασμός και απογοήτευση. Ανάμικτα συναισθήματα, κάποια ευχάριστα, κάποια όχι και τόσο, όλα όμως έντονα. Δεν υπήρχαν σίγουρα προγνωστικά, η 1η θέση άλλαζε συνέχεια χέρια και όλα έφτασαν να κριθούν στον τελευταίο αγώνα, κυριολεκτικά στη λεπτομέρεια. Γνωρίζω δε, πολύ καλά, πως και τα υπόλοιπα παιδιά που πάλεψαν για τη νίκη, θα μπορούσαν κάλλιστα να βρίσκονται στη θέση μου. Στο αγώνισμα της υ/β σκοποβολής, ο μοναδικός μας αντίπαλος είναι ο εαυτός μας, καθώς με τους περισσότερους, πέρα από συναθλητές, είμαστε και πολύ καλοί φίλοι. Κλείνοντας, θέλω να ευχαριστήσω όλους εκείνους που συνέβαλαν και κουράστηκαν για να πραγματοποιηθεί με επιτυχία το φετινό πρωτάθλημα, είμαστε όλοι υπόχρεοι απέναντί τους. Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία “ inblue “ και στο Δ. Τσέντα για την υλική και ηθική συμπαράστασή του. Προσωπικά, θα συνεχίσω να στηρίζω εμπράκτως την υποβρύχια σκοποβολή, αυτή τη θαυμάσια δραστηριότητα, που δίνει όμορφες εμπειρίες και δυνατές φιλίες!

 

Σπύρος Πάσχος: συγχαρητήρια κατ’αρχήν στο Ν.Ο.Σύρου για την πολύ καλή διοργάνωση σε όλους τους τομείς. Συγχαρητήρια στο Γιάννη Στούπα για την πρωτιά του στο πρωτάθλημα, σε όλα τα μέλη της ομάδας μου για τις επιτυχίες που καταφέραμε, τόσο στο ατομικό και ομαδικό, όσο και στο συλλογικό επίπεδο με την 1η θέση στο πρωτάθλημα, αλλά και σε όλους τους συναθλητές μου για τη συμμετοχή τους σε αυτό. Έχουμε στήσει μία υπέροχη ομάδα με άριστη υποστήριξη και συνεργασία, έχουμε δουλέψει αρκετά και δικαίως πιστεύω έχουμε φέρει αυτά τα αποτελέσματα. Ελπίζω και το επόμενο πρωτάθλημα του 2011, να χαρίσει σε όλους μας ανάλογες συγκινήσεις.

 

Ντίνος Σταμούλης: μπράβο στο Ν.Ο.Σύρου για την καλή διοργάνωση και στους δύο αγώνες αλλά και για τη φοβερή τελετή που μας πρόσφερε. Πολλά συγχαρητήρια στο φίλο μου, Γιάννη Στούπα, για τη μεγάλη επιτυχία του, επίσης στον φίλο μου και αθλητή του συλλόγου μας, Σπύρο Πάσχο, για τη 2η του θέση στο πρωτάθλημα όπως και σε όλους τους συντελεστές της ομάδας μας και του Ν.Ο.Τριχωνίδας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο συλλογικό επίπεδο αλλά και για την πολύτιμη συμπαράστασή τους σε όλη τη διάρκεια του απαιτητικού αυτού πρωταθλήματος. Το ομαδικό πνεύμα που είχαμε, πιστεύω ότι είναι το κλειδί σε αυτή την επιτυχία μας. Εύχομαι καλή και αποδοτική χρονιά σε όλους!

 

 

 

ΑΡΘΡΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΒΥΘΟΣ Του Τάσου Κλειτσίκα Εκπαιδευτή ελεύθερης κατάδυσης FDI – ΕΟΥΔΑΑ – CMAS 2**

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Η Ιστορία του Ναυτικού Ομίλου Σύρου ξεκινάει ουσιαστικά από το 1893, ήταν το δεύτερο κωπηλατικό σωματείο του ελληνικού κράτους

Check Also

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο ‘’Διασυλλογικός Αγώνας Παράκτιας Αλιείας με φελλό από Λιμενικές Εγκαταστάσεις’’

Το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018, ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου διοργάνωσε υπό …

Αφήστε μια απάντηση