Επιστροφή στην Α2 για την Ανδρική μας ομάδα

Σπουδαία η χθεσινή ημέρα καθώς η ομάδα μας κατάφερε να εξασφαλίσει το τριήμερο που μας πέρασε την επάνοδο της στην Α2 Εθνική κατηγορία με απολογισμό 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα.

Ηλιουπολη Άνοδος στην Α2

 

Συναρπαστικη η φετινη τελικη φαση της Β’ με 3 ομαδες ουσιαστικα, να μαχονται για την μαγικη 2η θεση που οδηγουσε στα “σαλονια” της Α2 κατηγοριας. Η Ηλιουπολη ηταν απο πριν το ξεκαθαρο φαβορι για το πρωταθλημα, και οπως φανηκε και στην πραξη καθαρισε ευκολα και τα 5 παιχνιδια και ανεβηκε με το απολυτο (8 στα 8 στον πρωτο γυρο και 5 στα 5 στον δευτερο) σερι στην Α2, για πρωτη φορα στην ιστορια της. 

 

Η 3 μονομαχοι της 2ης θεσης (Σύρος, Χαλανδρι, Λαμια) εδωσαν συγκλονιστικες μαχες μεταξυ τους. Τα αποτελεσματα μιλουν απο μονα τους: 

 

ΛΑΜΙΑ-ΣΥΡΟΣ: 13-14 ( με την συρο να εχει βρεθει πισω στο σκορ με 7-2) 

 

ΧΑΛΑΝΔΡΙ-ΛΑΜΙΑ: 11-10 (η λαμια χωρις τους καλακωνα και πλατανιτη, το χαλανδρι προηγηθηκε μεχρι και με 6-1) 

 

ΣΥΡΟΣ-ΧΑΛΑΝΔΡΙ: 6-6 ( συνεχεις ανατροπες στο σκορ, με τον δαβιλα της συρου να πιανει τετ α τετ του λιλιοπουλου 3 δευτερολεπτα πριν τη ληξη) 

 

Η Συρος ευνοϊθηκε απο την ισοβαθμια με το Χαλανδρι, λογω καλυτερης διαφορας γκολ και τελικα κατεκτησε την 2η θεση πραγμα που την φερνει ξανα στην Α2 μετα απο απουσια ενος χρονου. 

 

Χαλκιδα και Μεσογειος, ειχαν μια αξιοπρεπη εμφανιση χωρις κατι το αξιοσημειοτο στην αποδοση τους, με κερδος μια ακομα εμπειρια. Το φετινο επιπεδο ομαδων και αθλητων ηταν πολυ καλο, τα παιχνιδια αμφιρροπα και συναρπαστικα και γενικα οσοι βρεθηκαν στις κερκιδες απολαυσαν ωραιο πολο.

Ακολουθεί σύντομα εκτενέστερο ρεπορτάζ για την Τελική Φάση…

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Η Ιστορία του Ναυτικού Ομίλου Σύρου ξεκινάει ουσιαστικά από το 1893, ήταν το δεύτερο κωπηλατικό σωματείο του ελληνικού κράτους

Check Also

Αγώνας υδατοσφαίρισης: Ν.Ο. ΙΤΕΑΣ – Ν.Ο. ΣΥΡΟΥ

Δείτε την αναμέτρηση της ομάδας υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Σύρου με τον Ναυτικό Όμιλο Ιτέας …

Αφήστε μια απάντηση