Δυναμικά ο ΝΟΣ στο συμβούλιο του ΟΠΑΣ με θέμα την λειτουργία της πισίνας

Πραγματοποιήθηκε χθες στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Σύρου συμβούλιου του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Σύρου(ΟΠΑΣ) με την παρουσία μελών του Δ.Σ., προπονητών, γονέων και αθλητών του Ν.Ο. Σύρου και του Ν.Ο.Π.Ο.Κ.

 

Παρόλο την καταιγίδα που ήταν σε εξέλιξη λίγο πριν την έναρξη του συμβουλίου του ΟΠΑΣ, μεγάλος αριθμός αθλητών και γονέων παρευρέθηκε έξω απο την Δημοτική Βιβλιοθήκη εις ένδειξη “διαμαρτυρίας” προς τους υπευθύνους του Δήμου Σύρου Ερμούπολης αναρτόντας πανό το οποίο έγραφε <ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ – ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΟΛΥΜΠΑΩ …. ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ>.

 

Αποτέλεσμα αυτής της συνάντησης ήταν οτι όλα τα μέλη του ΟΠΑΣ έδειξαν την πρόθεσή τους να κάνουν τα πάντα για να ξεκινήσει ξανά η ομαλή λειτουργία του κολυμβητηρίου από πλευρά θερμοκρασίας νερού και να μην κλείσει ούτε μια μέρα με την έγκαιρη τοποθέτηση του θόλου και την ταχύτερη προμήθεια πετρελαίου. Όλα αυτά αναμένουμε να επιβεβαιωθούν αύριο  Τετάρτη, στην συνάντηση που θα έχουν οι αρμόδιοι των ομίλων με τον Δήμαρχο Γιάννη Δεκαβάλα και εκπροσώπους του ΟΠΑΣ.

 

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Η Ιστορία του Ναυτικού Ομίλου Σύρου ξεκινάει ουσιαστικά από το 1893, ήταν το δεύτερο κωπηλατικό σωματείο του ελληνικού κράτους

Check Also

Δημοσίευση Καταλόγων Μελών Ν.Ο.Σύρου Με Δικαίωμα Συμμέτοχης Στη Γενική Συνέλευση της 22ας Ιανουάριου 2023

Σήμερα, ημέρα Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023 τοιχοκολλούνται στον πίνακα Ανακοινώσεων του νεώσοικου του Ναυτικού Ομίλου …

Αφήστε μια απάντηση