Αποτελέσματα Α’ φάσης Water Polo Εφήβων 2012

Την Κυριακή το απόγευμα έκλεισε η αυλαία της Α’ Προκριματικής φάσης του Πρωταθλήματος Εφήβων στην Υδατοσφαίριση με τη διεξαγωγή των αγώνων σε δέκα ομίλους που είχαν δραστηριότητα το τριήμερο 16-18/3.

 

Στον όμιλο στον οποίο αγωνίστηκε η ομάδα του Ν.Ο.Σύρου τα αποτελέσματα ήταν τα παρακάτω:

 

Δ’ ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Κολυμβητήρια Βουλιαγμένης,Νίκαιας και Περιστερίου)

ΝΟ Καλαμακίου – ΓΣ Περιστερίου 3-10

ΝΟ Σύρου – ΓΣ Ηλιούπολης 1-13

ΓΣ Περιστερίου – ΝΟ Σύρου 15-2

ΝΟ Βουλιαγμένης – ΝΟ Καλαμακίου 20-0

ΓΣ Ηλιούπολης – ΓΣ Περιστερίου 7-2

ΝΟ Σύρου – ΝΟ Βουλιαγμένης 4-24

ΝΟ Βουλιαγμένης – ΓΣ Ηλιούπολης 7-4

ΝΟ Καλαμακίου – ΝΟ Σύρου 9-3

ΓΣ Περιστερίου – ΝΟ Βουλιαγμένης 2-14

ΓΣ Ηλιούπολης – ΝΟ Καλαμακίου 13-6

 

Η Τελική Βαθμολογία:

ΝΟ Βουλιαγμένης 12

ΓΣ Ηλιούπολης 9

ΓΣ Περιστερίου 6

ΝΟ Καλαμακίου 3

ΝΟ Σύρου 0

Στην ομάδα συμμετείχαν οι αθλητές: Μιχάλοβιτς Απόστολος (3), Ρούσσης Ιωάννης (1), Τσιργής Αχιλλέας, Αποστολίδης Αλέξανδρος, Νικολακόπουλος Άρης, Βαρβιτσίωτης Γεώργιος, Μιχάλοβιτς Ζαννής (2), Μανούσος Γεώργιος (4), Ρίζος Δημήτρης, Ρούσσος Πέτρος με Προπονητή τον Κο Κεφαλά Βασίλη και Αρχηγό Αποστολής τον Κο Ρούσση Χρήστο.

ΝΟ ΣΥΡΟΥ ΕΦΗΒΩΝ 2012

Δηλώσεις προπονητή:

Παρόλη την αποχή των 20 μερών από το νερό η ομάδα μας πήρε κανονικά μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρης Εφήβων (γεν.’96) που διεξήχθει το τριήμερο που μας πέρασε στην Αθήνα. Σαφώς τα αποτελέσματα θα μπορούσαν να είναι πολύ καλύτερα αλλά αφενώς η ελλειπείς φυσική προετοιμασία και αφετέρου η μη αγωνιστική ετοιμότητα που προέρχεται κατα βάση από την μη λειτουργεία του κολυμβητηρίου δεν άφησε την ομάδα να πετύχει τα προσδοκόμμενα. Παρόλα αυτά είμαι πάρα πολύ ευχαριστιμένος όσο και περίφανος για τους αθλητές μου. Θέλω μέσα από τις στήλες σας και την ευκαιρία που μου δίνετε να τους ευχαριστίσω μέσα απο την καρδιά μου γιατί παρότι από τους 7 μήνες που είμαστε μαζί δεν έχουμε κολυμπίσει ούτε τους μισούς, εκείνοι είναι εκεί και με τους γονείς τους αρωγούς (τόσο και του Ν.Ο.Σύρου) και συνεχίζουν με μεγάλη ένταση την προσπάθεια που ξεκινήσαμε μαζί. Τώρα που ανοίγει ο καιρός ελπίζουμε και στην ταχύτερη δυνατη επαναλειτουργεία του κολυμβητηρίου γιατί οι υποχρεώσεις μας έχουν πολύ δρόμο μπροστά ακόμα. Όπως έχουμε ξαναπεί είμαστε όλοι εδώ μια ομάδα(σύλλογος – αθλητές – γονείς) και αυτό που υποσχόμαστε είναι μόνο προσπάθεια.

Ενημερωτικά οι ομάδες που πέρασαν στην επόμενη Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων 2012 είναι οι ακόλουθες: Φάληρο, Ολυμπιακός, Πανιώνιος, Βουλιαγμένη, Χανιά, Αρης, ΠΑΟΚ, ΟΥΚ, Νηρέας Γέρακα, Γλυφάδα, Χίος, ΚΟΠΙ, ΠΑΟ, Μίλωνας, Ηλιούπολη, Περιστέρι, Ηρακλής, Οξυγόνο, ΧΑΝΘ, Αθως, Ρέθυμνο, ΝΟΠ, Νηρέας Λαμίας, Λάρισα, Ολυμπιάδα Ιωαννίνων και Κοζάνη

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Η Ιστορία του Ναυτικού Ομίλου Σύρου ξεκινάει ουσιαστικά από το 1893, ήταν το δεύτερο κωπηλατικό σωματείο του ελληνικού κράτους

Check Also

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πρόσληψη προπονητή Υδατοσφαίρισης.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πρόσληψη προπονητή Υδατοσφαίρισης για τα τμήματα Υποδομών του Ν.Ο Σύρου. …

Αφήστε μια απάντηση