Syros Race 2012 & Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θάλασσας 2012 (24-29/8)

Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΥΡΟΥ δίνει μια ανάσα τουρισμού στο νησί μας στο τέλος της καλοκαιρινής σεζόν με πολύ αθλητικό θέαμα. Ήρθε η ώρα για την έναρξη της μεγαλύτερης καλοκαιρινής διοργάνωσης στη Σύρο !!!

Την Πέμπτη 23/8 το βράδυ υπολογίζουμε οτι θα καταπλεύσουν στο λιμάνι της Ερμούπολης περίπου 100 αγωνιστικά ιστιοπλοικά σκάφη τελευταίας τεχνολογίας με πλήρώματα που φθάνουν συνολικά τα 800 άτομα συν τους συνοδούς τους,τερματίζοντας τον αγώνα Aegean Regatta, ενα θέαμα απίστευτο, γεμίζοντας το λιμάνι σκάφη και τα μαγαζιά της Ερμούπολης με πληρώματα. Δεν θα πρέπει κανένας Συριανός και επισκέπτης να λήψει. Την Παρασκευή το βράδυ θα γίνει η απονομή των επάθλων αυτού του αγώνα, η τελετή έναρξης του Πανελλήνιου Ιστιοπλοικού Αγώνα και SYROS RACE αλλά και μια μεγάλη συναυλία για όλο τον κόσμο στην Πλατεία Μιαούλη.

O Ναυτικός Όμιλος Σύρου, η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδιά και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαιου συνδιοργανώνουν το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θάλασσας 2012 για τις κατηγορίες ORCi<680, ORCi≥680 & IRC.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στη Σύρο κοντά στις ακτές από λιμάνι Ερμούπολης μέχρι Φωκιότρυπές και μέχρι όρμο Φοίνικα παράλληλα με τον καθιερωμένο πλέον αγώνα Syros Race. Όλες οι κούρσες θα γίνονται κοντά στην στεριά και θα μπορεί ο κόσμος να τις απολαύσει από την στεριά, από την περιοχή του βιολογικού μέχρι Αζόλιμνο (αλλά και μέχρι Φοίνικα την ημέρα της ιστιοδρομίας που τα σκάφη θα πάνε μέχρι τον Όρμο του Φοίνικα).

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Πανελλήνιου Αγώνα και SYROS RACE 2012

ΠΕΜΠΤΗ 23/8 

18:00 – 20:00 

Εγγραφές, Επιθεωρήσεις σκαφών,
Σφράγισμα πανιών, Ζύγισμα πληρωμάτων
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24/8

10:00 – 20:00 

20:00

Συνάντηση κυβερνητών

21:00

Τελετή έναρξης
ΣΑΒΒΑΤΟ 25/8 

9:00 – 12:00

Επιθεωρήσεις σκαφών

14:00

Ιστιοδρομίες
ΚΥΡΙΑΚΗ 26/8   Ιστιοδρομίες
ΔΕΥΤΕΡΑ 27/8  
ΤΡΙΤΗ 28/8  
ΤΕΤΑΡΤΗ 29/8    Εφεδρική ημέρα
  Τελετή απονομής επάθλων

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Την Τετάρτη 29/8 και κατά την Τελετή Απονομής των επάθλων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος και του Syros Race το νέο μουσικό συγκρότημα των KINGS θα διασκεδάσει τους συμμετέχοντες παρουσιάζοντας τα τραγούδια τους με R&B και HipHop ρυθμό.

 

Καθημερινά θα ανακοινώνονται δελτία τύπου με αποτελέσματα, φωτογραφίες αλλά και τι θα γίνει την επόμενη ημέρα όπως επίσης την τέλεια ενημέρωση για τον αγώνα μπορείτε να την έχετε ανα πάσα στιγμή απο την ιστοσελίδα www.syrosrace.gr.

 

Για όλα τα ΜΜΕ θα υπάρχει διαθέσιμο σκάφος καθημερινά στο οποίο θα μπορεί να έρχεται όποιος από δημοσιογράφους επιθυμεί να καλύψει από κοντά τον αγώνα και να τραβήξει υλικό ο ίδιος. Για συνεννόηση και ραντεβού παρακαλείστε να τηλεφωνείτε στο 6936069370(Στ. Γουσγουνέλης) για την αναχώρηση από το χώρο στο “Νησάκι”(ΠΑΛΙΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ).

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Η Ιστορία του Ναυτικού Ομίλου Σύρου ξεκινάει ουσιαστικά από το 1893, ήταν το δεύτερο κωπηλατικό σωματείο του ελληνικού κράτους

Check Also

Το ΟΥΣΥΡΑ δεν τα κατάφερε στην 2η ημέρα των αγώνων Syros Race 2012

Το σκάφος του Ν.Ο.Σύρου ΟΥΣΥΡΑ δεν κατάφερε να τερματίσει τη 2η ημέρα των αγωνών στην …

Αφήστε μια απάντηση