Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα “Βικέλεια 2012”

Μόνο το ευχαριστήριο του εκπροσώπου του Ν.Ο.Ρόδου Κου Κων/νου Χριστουλάκη που ακολουθεί τα λέει όλα…

 

“ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ……ΑΝΑΧΩΡΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΡΟΔΟ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΣΑΣ!!!!! ΣΑΣ ΥΠΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ, ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΜΙΜΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ!!!!!

RESPECT…… “

 

Συνοπτικά στο αγωνιστικό κομμάτι εκτός της εντυπωσιακής προσπάθειας που έκαναν όλοι οι αθλητές απο Σύρο και Ρόδο, μια υπέροχη δροσιά κατά την διάρκεια των πολύ ζεστών αγώνων μας καθώς η θερμοκρασία εκτός νερού ήταν αρκετά υψηλή, ήταν οι πολύ μικροί αθλητές του Ομίλου μας αποκαλούμενοι και ως “μαρίδα”. Αυτοί αγωνίστηκαν στα 25μ. σανίδας με πόδια ελευθέρου για να βγάλουμε το νικητή με τα πιο γρήγορα “προπελάκια”. Νικητής σε αυτό το αγώνισμα ήταν…ΟΛΑ τα παιδιά.

 

Ο Ν.Ο.Σύρου συμμετείχε στα Βικέλεια 2012 με 26 αθλητές, έλαβε συμμετοχή σε 39 αγώνες και τα μετάλλια που έφεραν οι αθλητές μας στον Όμιλό μας ήταν 26 χρυσά, 14 αργυρά και 9 χάλκινα.

 

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα όλων των “τελικών” σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.

 

Αποτελέσματα ατομικών αθλημάτων

 

Αποτελέσματα Σκυταλοδρομίας

 

Στατιστικά Ομίλων

 

Σε μίνι συνέντευξη που μας έδωσε ο Γεν. Γραμματέας του Ν.Ο.Σύρου και Περιφερειακός Σύμβουλος (υπεύθυνος στα Αθλητικά δρώμενα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου) ανέφερε:

 

“Οφείλω να συγχαρώ τα παιδιά, αγόρια και κορίτσια, που έλαβαν μέρος στους αγώνες κολύμβησης μαζί και τους προπονητές τους. Σε αυτή την κολυμβητική ημερίδα συμμετείχαν 61 παιδιά από 5 Ναυτικούς Ομίλους. Ως γνωστό, ο Αύγουστος δεν προσφέρεται για τέτοιες εκδηλώσεις γιατί είναι μήνας διακοπών, όμως δυστυχώς, διάφοροι λόγοι δεν μας επέτρεψαν να γίνουν κατά τα τέλη Μαϊου, οπότε ήταν και προγραμματισμένοι.

Ευχαριστώ όσους συνέβαλαν και βοήθησαν για τη διοργάνωση αυτή, το Αθλητικό Κέντρο και τους υπαλλήλους του, τους κριτές των αγώνων, τους προπονητές αλλά και τους γονείς. Ακόμη θέλω να ευχαριστήσω θερμά το Δ.Σ του Ν.Ο Σύρου και όλους όσους πρόσφεραν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους.

Από εδώ και εμπρός θα πρέπει να γίνει ένας αγώνας δρόμου, ούτως ώστε να πραγματοποιηθεί το έργο για τη μεταφορά ατμού από τη ΔΕΗ, κάτι που αφορά τη θέρμανση του κολυμβητηρίου. Παρακαλώ τον κ. Δήμαρχο, να αναλάβει προσωπικά την υπόθεση.”

 

Με τη σειρά του ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου ευχαριστεί την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για την οικονομική και οργανωτική στήριξη που παρείχε στους αγώνες αυτούς και εύχεται του χρόνου οι ίδιοι αγώνες να πραγματοποιηθούν με ακόμα μεγαλύτερη προσέλευση αθλητών.

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Η Ιστορία του Ναυτικού Ομίλου Σύρου ξεκινάει ουσιαστικά από το 1893, ήταν το δεύτερο κωπηλατικό σωματείο του ελληνικού κράτους

Check Also

Έναρξη Οργανωμένων Προγραμμάτων Κολύμβησης του Ν.Ο. Σύρου

Την Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020 θα ξεκινήσουν τα οργανωμένα προγράμματα κολύμβησης του Ν.Ο. Σύρου στην πισίνα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου …

Αφήστε μια απάντηση