Σήμερα οι απονομές του Syros Race 2012 σε μουσικούς ρυθμούς των KINGS

Σήμερα Τετάρτη 29/8 μετά τις 21.00 στο εντευκτήριο του Ν.Ο.Σύρου “Νεώσοικος”(δίπλα στο Λιμεναρχείο Σύρου) και κατά την Τελετή Απονομής των επάθλων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος και του Syros Race το νέο μουσικό συγκρότημα των KINGS θα διασκεδάσει τους συμμετέχοντες παρουσιάζοντας τα τραγούδια τους με R&B και HipHop ρυθμό.

 

To who is who του συγκροτήματος:

Η νέα παρουσία στα Ελληνικά μουσικά δρώμενα είναι το συγκρότημα “Kings”, που αποτελείται από δύο μέλη: Το Γιάννη Ρουσσουνέλο και την Αλεξάνδρα Γρηγοριάδου.

Ο Γιάννης έχει στο ενεργητικό του σημαντικές συνεργασίες στο χώρο της μουσικής. Η πρώτη του μεγάλη συνεργασία έγινε το 2008, ως μέλος του συγκροτήματος “Stavento”, με μεγάλη επιτυχία, αφού ο δίσκος “Σήμερα το γιορτάζω” έγινε χρυσός. Εκείνος, όμως, δεν επαναπαύθηκε και αναζήτησε νέες προκλήσεις. Γι’ αυτό, αποχώρησε από τους “Stavento” και έγινε ιδρυτικό μέλος των “REC”. Πρώτος του δίσκος, ως μέλος του νέου συγκροτήματος το “Αλλάζω”, με παραγωγό τον Teo Tzima. Ακολούθησαν μεγάλες επιτυχίες: “Σοκολά το χρώμα” και “Το λέει η καρδιά μας”.

Ο Γιάννης Ρουσσουνέλος έχει λάβει μέρος σε πολλές μουσικές εκδηλώσεις και διαγωνισμούς, ενώ έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της Ελληνικής μουσικής: Έλενα Παπαρίζου, Shaya, Άννα Βίσση, Χρήστος Μενιδιάτη, Stereo Mike και άλλους.

Τώρα το ανήσυχό του πνεύμα, σε συνεργασία με τον παραγωγό του και μόνιμο συνεργάτη του, Teo Tzima, τον οδηγεί σε νέες αναζητήσεις, με τους “Kings”.

Η Αλεξάνδρα είναι γεννημένη μουσικός. Από μικρή ηλικία, παίζει πιάνο και ασχολείται με τη φωνητική, ενώ σήμερα είναι φοιτήτρια στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στον κλάδο της Μουσικολογίας. Εκτός από τη μουσική, ασχολείται και με το χορό, ενώ τα είδη που την εκφράζουν είναι το Hip Hop, Σύγχρονος, Jazz και άλλα.

Το 2011 κυκλοφόρησε το πρώτο της single, με τίτλο “Puerta del Sol”, με το group “Blonca”, ενώ τώρα συνεργάζεται με τον Γιάννη για το συγκρότημα “Kings”.

Ήδη, είναι έτοιμο το πρώτο τραγούδι του νέου συγκροτήματος και φέρει τον τίτλο “Για μια φορά”.

 

Είσοδος: Ελεύθερη

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Η Ιστορία του Ναυτικού Ομίλου Σύρου ξεκινάει ουσιαστικά από το 1893, ήταν το δεύτερο κωπηλατικό σωματείο του ελληνικού κράτους

Check Also

Δημοσίευση Καταλόγων Μελών Ν.Ο.Σύρου Με Δικαίωμα Συμμέτοχης Στη Γενική Συνέλευση της 22ας Ιανουάριου 2023

Σήμερα, ημέρα Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023 τοιχοκολλούνται στον πίνακα Ανακοινώσεων του νεώσοικου του Ναυτικού Ομίλου …

Αφήστε μια απάντηση