Πρόωρη ανάσταση κάνουν στα τμήματα πισίνας στο Ν.Ο. Σύρου

Χαράς ευαγγέλια για τα τμήματα του Ναυτικού Ομίλου Σύρου, που είδαν από την 1η Απριλίου να ανοίγει ξανά τις πύλες του το κολυμβητήριο Ερμούπολης. Έκαναν πρόωρη ανάσταση, αφού η χειμερινή περίοδος και το λουκέτο που μπήκε στο κολυμβητήριο τους προηγούμενους μήνες, έστειλε τα τμήματα σε χειμερία νάρκη.

 

Από την πρώτη ημέρα επαναλειτουργίας του κολυμβητηρίου, όλα τα τμήματα, κολυμβητών και υδατοσφαιριστών, επέστρεψαν αμέσως στις προπονήσεις και στην πισίνα. Η φετινή σαιζόν μπορεί να ξεκίνησε αρκετά καθυστερημένα για όλους λόγω ανωτέρας βίας, άρχισε όμως με πολύ καλή διάθεση και με όρεξη να δουλέψουν σκληρά και να καλύψουν το χαμένο έδαφος ενόψει και των αγώνων που έρχονται τους επόμενους μήνες.

 

Ευχή όλων των αθλητών και των κολυμβητών, είναι να μην ξαναβρεθούν στη δυσάρεστη θέση να εγκαταλείπουν το αγαπημένο τους άθλημα τη χειμερινή περίοδο, κάτι το οποίο θα γίνει μόνο αν λειτουργεί απρόσκοπτα το κολυμβητήριο.

 

Συγκεκριμένα ξεκίνησαν τα τμήματα: 

Υδατοσφαίρισης με ακαδημίες όλων των ηλικιών και Ανδρική ομάδα Β’ Εθνικής κατηγορίας

Eκμάθησης Κολύμβησης αρχαρίων, προαγωνιστικό τμήμα κολύμβησης, τμήματα ενηλίκων

Aqua Aerobic.

 

Περισσότερες πληροφορίες για εγγραφές και πρόγραμμα προπονήσεων στην γραμματεία του Ομίλου κα Κρητικού στο τηλ. 2281088666 (καθημερινές 10.00-14.00), στον Έφορο Υδατοσφαίρισης κ. Γουσγουνέλη Σταύρο τηλ. 6936069370 και στον Έφορο Κολύμβησης κ. Χαλκιά Βασίλη 6936075579.

 

πηγή: cyclades24.gr

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Η Ιστορία του Ναυτικού Ομίλου Σύρου ξεκινάει ουσιαστικά από το 1893, ήταν το δεύτερο κωπηλατικό σωματείο του ελληνικού κράτους

Check Also

51ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Υποβρύχιας Αλιείας Ανδρών 2022

Άλλη μια διοργάνωση του Ναυτικού Ομίλου Σύρου ολοκληρώθηκε την Κυριακή, το «51ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Υποβρύχιας …

Αφήστε μια απάντηση