Έναρξη σχολής αρχαρίων θαλασσίου καγιακ

Ο ΝΟ Σύρου σας γνωστοποιεί ότι την Τετάρτη  3/4 αρχίζει η νέα σχολή αρχαρίων θαλάσσιου καγιάκ διάρκειας 20 ημερών. Αυτή περιλαμβάνει θεωρία ξηράς  καγιάκ  αρχαρίων και πρακτική στο λιμάνι και σε παράλιες του νησιού.

Το θαλάσσιο καγιάκ του ΝΟΣ αρχαρίων απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες (γυναίκες άνδρες) που έχουν συμπληρώσει το 18ο εως το 50ο έτος της ηλικίας τους.

Τα θεωρητικά μαθήματα περιλαμβάνουν :

Θαλάσσια επιβίωση,πλεύση,χάρτη πορείες,συνθήκες κινδύνου,τεχνικη ,στοιχεια Δ.Κ.Α.Σ.,διάσωση ατομικη-ομαδική,προστασία περιβάλλοντος.

Τα πρακτικά περιλαμβάνουν εφαρμογές της διδαχθεισας θεωρίας και εξοικείωση με κακοκαιρία.

Το πρόγραμμα αρχαρίων για θαλάσσιο καγιάκ περιλαμβάνει  4 ώρες θεωρία ξηράς στο Νεώσοικο του ΝΟΣ και 8 ωρο θαλάσσιο στίβο.Σημαντικό ότι χωρίς αυτήν την προετοιμασία δεν εκδίδεται δελτίο αθλητού.

Θεωρητικά μαθήματα , σχολής αρχαρίων ορίζονται στο Νεωσοικο του ΝΟΣ την Τετάρτη 3/4 και Πέμπτη 4/4 ώρα 2000 με 2200.

Θαλάσσιες προπονήσεις σχολής αρχαρίων καγιάκ  θαλάσσης ορίζονται Τετάρτη  Σάββατο  1400 εως 1600 και Κυριακή 0930 εως 1130(Περίπου 90 λεπτά στη θάλασσα σε κάθε προπόνηση).

Οι αθλητές οφείλουν να προσέρχονται στις προπονήσεις ανεξαρτήτως καιρού. Εάν δεν πραγματοποιηθεί προπόνηση η τροποποίηση προγράμματος αποφασίζεται επί τόπου από τον προπονητή.

Παρακαλείστε να έχετε την  προμήθεια εφοδίων που προβλέπονται από κανονισμό πριν την  προπόνηση της Τετάρτης  3/4. Κανένας αρχάριος δεν ξεκινάει στο τμήμα χωρίς απαραίτητα δικαιολογητικά που προβλέπει η Πανελλήνια Ομοσπονδία.

Πληροφορίες  και δηλώσεις συμμετοχής  στη γραμματεία του ΝΟΣ στο Νεώσοικο εως 3/4 από ώρα 1030 εως 1230(2281088666, 6982555707 και contact@nosyrou.gr).

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Η Ιστορία του Ναυτικού Ομίλου Σύρου ξεκινάει ουσιαστικά από το 1893, ήταν το δεύτερο κωπηλατικό σωματείο του ελληνικού κράτους

Check Also

Ανακοίνωση τμήματος Κάνοε – Καγιάκ

Το Τμήμα Κάνοε – Καγιάκ του Ν.Ο. Σύρου λειτουργεί στις εγκαταστάσεις του Ομίλου στην παραλία …

Αφήστε μια απάντηση