Θέλει έναν κάλο πρώτο γύρο για να βάλει τις βάσεις για παραμονή στην κατηγορία

Στο Ναύπλιο στις 28 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη φάση της Β’ Εθνικής στο πόλο, όπου θα πάρει μέρος ο Ν.Ο. Σύρου

Θέλει έναν κάλο πρώτο γύρο για να βάλει τις βάσεις για παραμονή στην κατηγορία

 

Η Α’ φάση του πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης της Β’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 21-23 Ιουνίου, με εξαίρεση τον όμιλο του Ναυπλίου στον οποίο μετέχει η ομάδα του Ν.Ο. Σύρου και ο οποίος θα γίνει το διήμερο 28-29 Ιουνίου.

Το φετινό πρωτάθλημα μετά την αναμόρφωση των Εθνικών κατηγοριών θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή 28 συνολικά ομάδων, χωρισμένες αυτές σε έξι ομίλους. Στην επόμενη φάση της διοργάνωσης θα προκριθούν οι δύο πρώτες του ομίλου μας που θα παιχτεί το τριήμερο 5-7 Ιουλίου.

 

Η τελική φάση είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί το τριήμερο 19-21 Ιουλίου με τη συμμετοχή 8 ομάδων, εκ των οποίων οι πέντε πρώτες θα πάρουν το εισιτήριο για την Α2 Εθνική κατηγορία.

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Α’ φάσης του Πρωταθλήματος για τον όμιλο της ομάδας μας:

 

ΟΜΙΛΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ (ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ)

1η αγωνιστική Παρασκευή 28/6/13
ΩΡΑ: 19:00 ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΝΗΡΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΩΡΑ: 20:00 ΝΟ ΣΥΡΟΥ ΝΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

2η αγωνιστική Σάββατο 29/6/13
ΩΡΑ: 10:00 ΝΟ ΣΥΡΟΥ ΝΗΡΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΩΡΑ: 11:00 ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΝΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

3η αγωνιστική Σάββατο 29/6/13
ΩΡΑ: 18:30 ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΝΟ ΣΥΡΟΥ
ΩΡΑ: 19:30 ΝΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΗΡΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

 

Στο αγωνιστικό κομμάτι, παρόλο τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του για τον πρωτάθλημα, καθώς όπως είναι γνωστό το κολυμβητήριο της Ερμούπολης άνοιξε τις πόρτες του την 1η Απριλίου, θα προσπαθήσει η Συριανή ομάδα να είναι έτοιμοι σε 20 μέρες περίπου ώστε να πάρει τα απαραίτητα αποτελέσματα, για την παραμονή στην κατηγορία. Η πρώτη φάση είναι πολύ σημαντική, καθώς θα πρέπει να δώσουν οι αθλητές τον καλύτερό τους, ώστε να μην βρεθούν πολύ πίσω και στη συνέχεια δεν υπάρχουν τα περιθώρια για παραμονή στην κατηγορία. Οι Συριανοί αντιμετωπίζουν ακόμη ένα τεράστιο πρόβλημα με τις προπονήσεις, αφού και στην Αθήνα που βρίσκεται κάποιοι από τους αθλητές που είναι στην ομάδα, δύσκολα βρίσκουν πισίνα, για να πραγματοποιήσουν την προετοιμασία τους. Το ρόστερ του Ν.Ο. Σύρου αποτελείται μετά πολύ πολλά χρόνια από γηγενής αθλητές αφού, οι 11 από τους 15 παίκτες είναι από τη Σύρο.

– See more at: http://www.koinignomi.gr/news/athlitismos/naytathlitismos/2013/06/10/thelei-enan-kalo-proto-gyro-gia-na-valei-tis-vaseis-gia-paramoni-stin-katigoria.html#sthash.TGNxJEaQ.dpuf

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Η Ιστορία του Ναυτικού Ομίλου Σύρου ξεκινάει ουσιαστικά από το 1893, ήταν το δεύτερο κωπηλατικό σωματείο του ελληνικού κράτους

Check Also

Αγώνας υδατοσφαίρισης: Ν.Ο. ΙΤΕΑΣ – Ν.Ο. ΣΥΡΟΥ

Δείτε την αναμέτρηση της ομάδας υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Σύρου με τον Ναυτικό Όμιλο Ιτέας …

Αφήστε μια απάντηση