9η Πανελλήνια συνάντηση φουσκωτών σκαφών

Δείτε το σημερινό αλλά και το αυριανό πρόγραμμα της 9ης Πανελλήνιας συνάντησης Φουσκωτών Σκαφών όπου δεν θα μπορούσε να λείψει από την διοργάνωση ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου.

 

Σάββατο 21/06/2014
10.00 π.μ. Αναχώρηση με τα σκάφη από το λιμάνι της Ερμούπολης με προορισμό το εκκλησάκι του Άγιου Στέφανου στο Γαλησσά, όπου θα πραγματοποιηθεί αγιασμός υδάτων, αμέσως μετά αναχώρηση για το νησί Γυάρος, για ξενάγηση στα ιστορικά της κτίρια.
Παράλληλα, για όσους δεν επιθυμούν να ακολουθήσουν το παραπάνω πρόγραμμα θα υπάρχει και εναλλακτική ξενάγηση στο ιστορικό κέντρο της Ερμούπολης.
17,00 Συγκέντρωση όλων των σκαφών που λαμβάνουν μέρος στη διοργάνωση εκτός λιμένα ώστε να πραγματοποιηθεί επίσημη είσοδος όλων των σκαφών των ομίλων, της 9ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ομίλων Φουσκωτών Σκαφών. Μετά την πρόσδεση των σκαφών. θα ακολουθήσει επίσημο καλωσόρισμα από τις αρχές του τόπου καθώς και κέρασμα των φιλοξενουμένων μας με μπουφέ παραδοσιακών προϊόντων.
21.30 μ.μ. Παραδοσιακό μουσικό γλέντι στον «ταρσανά» και απονομή αναμνηστικών 9ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ομίλων Φουσκωτών Σκαφών.

 

Κυριακή 22/6/2014
09.00 Συνάντηση Ε.ΟΜ.Ο.Φ.Σ. με εκπροσώπους όλων των ομίλων στο εντευκτήριο του Ο.Φ.Τ.Σ.ΣΥΡΟΥ.
10.00 π.μ. Επίδειξη «Επιχείρηση Λιμενικού Σώματος» καθώς και επίδειξη «flying board» στο κεντρικό λιμάνι της σύρου.
Παράλληλα των εκδηλώσεων θα πραγματοποιούνται και ξεναγήσεις στο ιστορικό κέντρο της Ερμούπολης.
15.00 μ.μ. Αποχαιρετιστήριο Beach Party στη περιοχή Βαπόρια στο καφέ μπαρ Αστέρια.
Κατά την διάρκεια της πανελλήνιας συνάντησης ομίλων φουσκωτών σκαφών.
1. θα υπάρχει μονάδα αιμοδοσίας για όσους εθελοντές θέλουν να δώσουν αίμα.
2. Ήδη στην Ε.ΟΜ.Ο.Φ.Σ έχουν σταλεί οι ανάγκες της «ΣΤΕΓΗΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΒΗΒΩΝ ΣΥΡΟΥ», ώστε να ενημερωθούν όλοι οι όμιλοι για αυτές και να καλυφθούν.

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Η Ιστορία του Ναυτικού Ομίλου Σύρου ξεκινάει ουσιαστικά από το 1893, ήταν το δεύτερο κωπηλατικό σωματείο του ελληνικού κράτους

Check Also

Έκθεση με σκάφη μινιατούρες απο τον Ν.Ο.Σύρου

Το Τμήμα Ταχύπλωων Σκαφών του Ν.Ο.Σύρου στα πλαίσια των καλοκαιρινών δραστηριοτήτων του, διοργανώνει έκθεση με …

Αφήστε μια απάντηση