Ένα νέο αστέρι γεννιέται στην ιστιοπλοΐα του Ν.Ο. Σύρου

Ένα καινούριο αστέρι αρχίζει να βγαίνει και πάλι στο τμήμα ιστιοπλοΐας του ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΣΥΡΟΥ. Το όνομα αυτού ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΜΠΟΥΛΙΔΗΣ.

Ο 17 χρόνος αθλητής του laser συμμετείχε σε δυο διασυλογικα στην Αθήνα στις 18-19 Οκτωβρίου στο ΚΥΠΕΛΟ ΜΠΕΝΑΚΗ-ΑΦΑΝΟΥΣ ΝΑΥΤΗ στον Ναυτικό όμιλο Ελλάδας και στις 1-2 Νοεμβρίου στα ΚΑΛΑΜΑΚΙΑ 2014 υπό την αιγίδα του Ναυτικού ομίλου Καλαμακίου με πολλή καλές εμφανίσεις.

 

Την 3η θέση στα αγόρια κατέλαβε στον αγώνα του Καλαμακίου μια πολλή καλή θέση για τον αθλητή και αυτό γιατί σε αυτόν τον αγώνα συμμετείχε το 90% της εθνικής ομάδας όπου κατάφερε να περάσει αρκετούς απο αυτούς. Όπως μας δήλωσε ο παγκόσμιος πρωταθλητής ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΗΣ που ήταν μαζί του στον αγώνα ο Γιάννης μπορεί να ήταν πρώτος εάν ο καιρός ήταν πιο στρωτός και δεν είχε τόσες αλλαγές πράγμα που στην Σύρο δεν μπορείς να δουλέψεις. Επίσης οτι με πολλή δουλεία και αγώνες αυτός ο αθλητής μπορεί να πάει ψηλά.

Στον αγώνα του ΝΟΕ ο Γιάννης κατέλαβε την 20η θέση στον πρώτο του αγώνα για την καινούρια αγωνιστική χρονιά. Αυτήν την φορά αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα τόσο με τον καιρό όσο και με τις εκκινήσεις πράγμα που μπορεί να διορθωθεί με πολλούς αγώνες.

Όπως μας δήλωσε και ο ίδιος είναι πολύ χαρούμενος για την τρίτη θέση και με πολλή δουλειά θα έρθουν και άλλα αποτελέσματα. Θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια την οικογένεια του που τον στηρίζει σε κάθε του επιλογή, το προπονητή του ΓΙΑΝΝΗ ΓΡΥΠΑΡΗ που εδώ και 9 χρόνια τον βοηθάει ανέχεται τις βλακείες που κάνει, τον ΑΝΤΩΝΗ ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΗ που του παρείχε ένα απο τα δικά του σκάφοι για τον αγώνα του ΝΟΕ και τη πολύτιμη βοήθεια του στο Καλαμάκι και τέλος τον Συριανό προπονητή του ιστιοπλοϊκού ομίλου Πειραιά ΙΣΙΔΩΡΟ ΔΑΡΖΕΝΤΑ για την βοήθεια στον αγώνα το ΝΟΕ.

Λίγα λόγια για τον Γιάννη. Ο αθλητής κατάγεται απο την όμορφη Θεσσαλονίκη και ήρθε στον ΝΑΥΤΙΚΟ ΌΜΙΛΟ ΣΥΡΟΥ περίπου στην ηλικία των 8 χρονών .Στην αρχή το ξεκίνησε απλά σαν χόμπι και σε όλη του την πορεία στην κατηγορία του οπτιμιστ δεν είχε μεγάλες διακρίσεις. Όμως όταν άλλαξε κατηγορία και πήγε sta LASER άρχισαν τα πρώτα αποτελέσματα και το ενδιαφέρον να μεγαλώνει…Να ευχηθούμε καλή συνέχεια.

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Η Ιστορία του Ναυτικού Ομίλου Σύρου ξεκινάει ουσιαστικά από το 1893, ήταν το δεύτερο κωπηλατικό σωματείο του ελληνικού κράτους

Check Also

Συμμετοχή του ΝΟΣ στο 5ο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα «ΩΛΙΑΡΟΣ»

Ο Ν.Ο. Σύρου συμμετείχε στον αγώνα με 18μελή ομάδα αθλητών (13 Optimist και 5 Laser 4.7), την οποία συνόδευαν τρεις προπονητές-συνοδοί. Από τα 18 παιδιά τα 6 συμμετείχαν για πρώτη φορά σε αγώνα.

Αφήστε μια απάντηση