25ο Athens Eurolymp Week

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1893

ΤΜΗΜΑΤΑ :
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΤΡΙΓΩΝΟΥ
ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ
ΤΑΧΥΠΛΟΩΝ ΣΚΑΦΩΝ
ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ
ΚΟΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΑΛΙΕΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ
ΤΡΙΑΘΛΟ

ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ
ΙΡ 63 (Γενική Γραμματεία Αθλητισμού)

25ο Athens Eurolymp Week

Ο Ναυτικός Ομιλος Σύρου δήλωσε συμμετοχή στο 25ο Athens Eurolymp Week, οι αγώνες του οποίου θα διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις της ΕΙΟ στην Ναυταθλητική Μαρίνα του Δήμου Καλλιθέας.

Η σπουδαία αυτή διοργάνωση ξεκίνησε την Παρασκευή 13 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 19 του ίδιου μήνα με την τελετή λήξης.

Τις πρώτες δύο ημέρες θα γίνουν αγώνες για τις διεθνείς κατηγορίες και συγκεκριμένα για τα Όπτιμιστ, τα 420, τα Λέιζερ 4,7, τα Techno και τα Xansa στα Αμεα.

Την Κυριακή θα μπουν στη μάχη και οι αθλητές των ολυμπιακών κατηγοριών, ενώ ταυτόχρονα θα γίνουν και τα πανελλήνια πρωταθλήματα στις ίδιες κατηγορίες.

Έχουν δηλώσει συμμετοχή 500 περίπου ιστιοπλόοι με 400 σκάφη από έντεκα (11) χώρες και συγκεκριμένα από Ελλάδα, Βουλγαρία, Δανία, Τουρκία, Ιταλία, Ουγγαρία, Κύπρο, Ρουμανία κλπ.

Η οργανωτική επιτροπή των αγώνων έχει πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την επιτυχία της διοργάνωσης εντός και εκτός των θαλάσσιων στίβων και φυσικά για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αθλητών, των προπονητών και των συνοδών τους.

Χορηγοί του Athens Eurolymp Week είναι ο Δήμος Καλλιθέας, το Πειραϊκό Θεραπευτήριο, η κλινική ΡΕΑ και η γνωστή εταιρεία δημοσίων σχέσεων ABOVE.
Χορηγοί επικοινωνίας είναι η ΝΕΡΙΤ, ο ραδιοφωνικός σταθμός Parapolitika FM 90,1 και το αθλητικό blog filathlos.gr.

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Η Ιστορία του Ναυτικού Ομίλου Σύρου ξεκινάει ουσιαστικά από το 1893, ήταν το δεύτερο κωπηλατικό σωματείο του ελληνικού κράτους

Check Also

Ολοκληρώθηκε η αποστολή των μικρών Ιστιοπλοϊών του Ν.Ο. Σύρου στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Νήσων Αιγαίου και Κρήτης

Άλλη μια ιστιοπλοϊκή διοργάνωση ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή στην οποία συμμετείχε το τμήμα ιστιοπλοΐας του …

Αφήστε μια απάντηση