Στην 3η θέση ο αθλητής του Ναυτικού ομίλου Σύρου Γιώργος Νούσιας

Στις 25 και 26 Απριλίου ημέρα Σάββατο και Κυριακή αντίστοιχα πραγματοποιήθηκε ο 1ος και ο 2ος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αλιείας με φελλό από λιμενικές εγκαταστάσεις με διοργανωτή σύλλογο τον Ναυτικό Όμιλο Σητείας (ΝΟΣ). Ήταν η πρώτη φορά που ο σύλλογος της Σητείας ανέλαβε να διοργανώσει αγώνες Πανελλήνιου Πρωταθλήματος και τα κατάφερε με μια πραγματικά εντυπωσιακή διοργάνωση υψηλού επιπέδου όπως αρμόζει να είναι οι αγώνες των Πανελληνίων στους οποίους συμμετέχουν οι καλύτεροι αθλητές της Ελλάδας.

 

Συνολικά συμμετείχαν 42 αθλητές από 8 αθλητικούς συλλόγους της δύναμης της ΕΟΥΔΑ.

ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
ΝΟ ΣΗΤΕΙΑΣ
ΝΟ ΣΥΡΟΥ
NOKAΡΥΣΤΟΥ
ΝΟ ΤΖΙΤΖΙΦΙΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
ΝΟΙΕΣ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ
ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΡΛΟΒΑΣΟΥ
ΤΡΙΤΩΝ FC

Η 1η αγωνιστική πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα πάνω σε βράχια δίνοντας έτσι ένα βαθμό δυσκολίας σε όλους τους αθλητές που κατάφεραν βέβαια να προσαρμοστούν γρήγορα.

Οι τρείς πρώτοι νικητές του 1ου αγώνα είναι οι εξής:
1ος ΡΑΖΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ-ΝΟΙΕΣ 243 ΒΑΘΜΟΎΣ
2ος ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ 199 ΒΑΘΜΟΥΣ
3ος ΤΟΥΦΕΚΤΣΗΣ ΑΛΚΗΣ 142 ΒΑΘΜΟΥΣ

Την 2η ημέρα το πεδίο του αγώνα μεταφέρθηκε στην από μέσα μεριά του Λιμανιού. Οι δύσκολες καιρικές συνθήκες όμως που επικρατούσαν μετά το πρώτο τρίωρο του αγώνα ανάγκασαν τον αλυτάρχη με την σύμφωνη γνώμη των αρχηγών να διακόψει τον αγώνα για ην ασφάλεια των αθλητών. Στις τρείς πρώτες θέσεις για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα έχουμε αθλητή under 18 τον Μαζωνάκη Εμμανουήλ που εντυπωσίασε με την αγωνιστική του πειθαρχία και τις γνώσεις πάνω στην τεχνική αλιείας με φελλό από λιμενικές εγκαταστάσεις.

Οι τρείς πρώτοι νικητές του 2ου αγώνα είναι οι εξής:
1oς ΤΣΙΡΙΓΏΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ- ΝΟ ΣΗΤΕΙΑΣ 660 ΒΑΘΜΟΥΣ
2ος ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ UNDER 18 -ΝΟ ΣΗΤΕΙΑΣ 234 ΒΑΘΜΟΥΣ
3ος ΝΟΥΣΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ- ΝΟ ΣΥΡΟΥ 187 ΒΑΘΜΟΥΣ

Ευχαριστούμε θερμά:
Toν Ναυτικό Όμιλο Σητείας για την απίστευτη φιλοξενία και την τόσο εντυπωσιακή διοργάνωση.
Τον πρόεδρο του ΝΟΣ κ Κυριάκο Παπαϊωάννου και την Γενική Γραμματέα του συλλόγου κα Μαργαρίτα Καφετζάκη για την πολύτιμη βοήθεια και την στήριξη που πρόσφεραν.
Όλους τους αθλητές και τους συλλόγους τους που πραγματικά έδωσαν το καλύτερο εαυτό τους και απέδειξαν με τον ποιο δυνατό τρόπο πως η αγάπη γι αυτό που κάνουμε και ο σεβασμός δεν επιβάλλονται αντιθέτως είναι κομμάτι όλων μας.
Τον υπεύθυνο του Τομέα αλιείας με φελλό κ. Αγγελάκη Μανώλη για την απίστευτη δουλεία που έχει κάνει μέχρι τώρα στον τομέα.
Τον γενικό Γραμματέα της ΕΟΥΔΑ που ήταν κοντά μας και εκπροσώπησε την Ελληνική Ομοσπονδία Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας.
Τον Δήμαρχο της Σητείας κ. Θεόδωρο Πατεράκη και την Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου κα. Πελαγία Πετράκη για την στήριξη και την πολύτιμη βοήθειά τους
Το Λιμενάρχη κ. Παττακό για την έκδοση της άδειας του αγώνα και τον Διοικητή της ΠΝΒ Κυριαμαδίου κ . Καθεκλάκη Γ. για την στήριξή του.
Το περιοδικό ΒΟΑΤ & FISHING χορηγό επικοινωνίας και όλως ιδιαιτέρως τον κ. Αντώνη Δρόσο για την κάλυψη του αγώνα.
Την ΑΝΕΚ SUPER FAST σαν μεγάλο χορηγό τις πρώτες δύο αγωνιστικές του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Τέλος την τοπική κοινωνία της Σητείας και τους Χορηγούς του ΝΟΣ NouveleBoutique , DalMare , TheWallMusicBae , Οπτικά Αράθυμος , Οπτικά Παπουτσάκης , SuperClean , Μηνάς Μανίκας Κοσμημα , FragoulisFishing , Ρακάδικο Αποσπερίτης , Μεζεδοπωλείο Μεράκι , Ρακάδικο Τζιβαέρι , NetCafé Point , Κάβα Οινώ , ΜΟΤΟ 1 Ζερβάκης , για την απίστευτη φιλοξενία όλο το διήμερο.

Σας περιμένουμε την 3η και 4η αγωνιστική που θα γίνουν στο λιμάνι της Σύρου στις 13 και 14 Ιούνιου.

 

Πηγή: eoyda.gr

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Η Ιστορία του Ναυτικού Ομίλου Σύρου ξεκινάει ουσιαστικά από το 1893, ήταν το δεύτερο κωπηλατικό σωματείο του ελληνικού κράτους

Check Also

Δημοσίευση Καταλόγων Μελών Ν.Ο.Σύρου Με Δικαίωμα Συμμέτοχης Στη Γενική Συνέλευση της 22ας Ιανουάριου 2023

Σήμερα, ημέρα Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023 τοιχοκολλούνται στον πίνακα Ανακοινώσεων του νεώσοικου του Ναυτικού Ομίλου …

Αφήστε μια απάντηση