Πρόγραμμα αγώνων ομάδας Υδατοσφαίρισης Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών

Το τριήμερο από 17 έως 19 Ιουλίου ξεκινά η προσπάθεια της Ανδρικής ομάδας του Ν.Ο.Σύρου με στόχο μια πολύ αξιοπρεπή  παρουσία στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Η κατηγορία ως γνωστό πολύ δύσκολη καθώς όλη η προσπάθεια των αθλητών κρίνεται αρχικά μέσα σε ένα τριήμερο όπως φαίνεται στο αγωνιστικό πρόγραμμα παρακάτω.

Όλοι οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαϊδαρίου και προς διευκόλυνση των φιλάθλων της ομάδας του νησιού που θέλουν να παρευρεθούν και να την στηρίξουν από κοντά, σας παραθέτουμε ηλεκτρονικές πληροφορίες εδώ.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΙ

1. ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 2. ΟΜΙΛΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ
ΑΣΘ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ
ΣΑΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ
ΚΟ ΞΑΝΘΗΣ
ΑΡΗΣ ΚΑΜΠΟΥ
ΠΕΚΕΒ
ΠΥΡΡΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΚΕ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΚΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΝΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
3. Α’ ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 4. Β’ ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΡΟΗ ΝΕΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΤΡΙΑΙΝΑ ΒΟΥΛΑΣ
ΑΚΟΜ ΔΕΛΦΙΝΙΑ
ΝΟ ΙΤΕΑΣ
ΝΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
ΝΟ ΣΥΡΟΥ
ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ
ΑΝΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ
ΤΡΙΤΩΝ ΑΟ ΑΜΑΡ.
ΠΑΕ ΑΡΓΗΣ
ΝΟ ΜΥΤΙΛΙΝΗΣ
ΝΟ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

Αν καταφέρει η ομάδα και βρεθεί μέσα στις τρεις πρώτες του Α’ ομίλου Αττικής τότε θα της δοθεί η δυνατότητα μεταξύ 31/7 – 2/ 8/ 2015 μαζί με άλλες 9 να συμμετάσχει στα τελικά της διοργάνωσης και στο τέλος να διεκδικήσει το κάτι καλύτερο. Αναλυτικά παρακάτω το πως θα εξελιχθεί το πρωτάθλημα.

ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων της Α’ Φάσης, προκρίνονται για την Τελική Φάση, οι (3) πρώτες ομάδες από τους ομίλους, 1, 3, 4 και η (1η) ομάδα από τον 2ο όμιλο σύνολο: (10) ομάδες.

Στην Τελική Φάση σχηματίζονται δύο (2) όμιλοι των (5) ομάδων και οι αγώνες θα διεξαχθούν με το σύστημα POOL (ισχύει η ισοπαλία), εντός των ομίλων.

Στους χιαστί αγώνες και στους αγώνες κατάταξης, πρέπει να υπάρξει νικητής.

Οι τέσσερεις (4) πρώτες ομάδες της Τελικής κατάταξης ανέρχονται στην Β’ Εθνική κατηγορία την περίοδο «2015 – 2016» και η πρώτη ομάδα ανακηρύσσεται Πρωταθλήτρια Γ’ Ανδρών για το «2015».

 

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Η Ιστορία του Ναυτικού Ομίλου Σύρου ξεκινάει ουσιαστικά από το 1893, ήταν το δεύτερο κωπηλατικό σωματείο του ελληνικού κράτους

Check Also

Αγώνας υδατοσφαίρισης: Ν.Ο. ΙΤΕΑΣ – Ν.Ο. ΣΥΡΟΥ

Δείτε την αναμέτρηση της ομάδας υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Σύρου με τον Ναυτικό Όμιλο Ιτέας …

Αφήστε μια απάντηση