1η Επαναληπτική Γενική Συνέλευση του Ν.Ο.Σύρου

Την Κυριακή 10 Ιανουαρίου του 2016 και ώρα 11:00 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ομίλου η 1η Επαναληπτική Γενική Συνέλευση του Ν.Ο.Σύρου. Ο απερχόμενος πρόεδρος του Ομίλου κ. Φίλιος Γιώργος σε σύντομη ομιλία του ευχαρίστησε τα μέλη του απερχόμενου Δ.Σ., τα απλά μέλη του Ν.Ο.Σ, τους γονείς των μικρών αθλητών και τους αθλητές όλων των τμημάτων και τους προπονητές για την πολύτιμη και ουσιαστική προσφορά τους προς τον όμιλο. Επίσης ευχαρίστησε τους μεγάλους χορηγούς του Ν.Ο.Σ, Δήμο Σύρου Ερμούπολης, Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, B.S.Ferries, I.M.Σύρου και την Sekavin καθώς και όσους στήριξαν οικονομικά ή με εθελοντική βοήθεια τον όμιλο. Κατόπιν ο ταμίας του ΝΟΣ κ. Ισιδώρου Μιχάλης διάβασε την έκθεση της ΕΕ και τον οικονομικό απολογισμό έτους 2015 και τον προϋπολογισμό έτους 2016. Για την πληρέστερη ενημέρωση των παρευρισκομένων μελών αλλά και για όσους απουσίαζαν από την Γ.Σ., τυπώθηκε από τη γραμματεία του ομίλου ο προϋπολογισμός – διοικητικός απολογισμός- σχεδιασμός και προγραμματισμός ενεργειών τριετίας 2016-2019, ενώ θα γίνει ανάρτηση και στο site του ομίλου.

Ακολούθησε σε άριστο κλίμα μεταξύ των μελών συζήτηση δύο ωρών για διάφορα θέματα του συλλόγου (π.χ. κολυμβητήριο, προγράμματα Εrasmus αθλητικό κλπ) και ορίστηκε η ημερομηνία των εκλογών τριετίας η οποία θα είναι η Κυριακή 31η Ιανουαρίου 2016. Γι’ αυτό το θέμα θα υπάρξει σύντομα καινούρια ανακοίνωση από την εφορευτική επιτροπή που ορίστηκε από την παρούσα Γ.Σ.

 

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Η Ιστορία του Ναυτικού Ομίλου Σύρου ξεκινάει ουσιαστικά από το 1893, ήταν το δεύτερο κωπηλατικό σωματείο του ελληνικού κράτους

Check Also

Δημοσίευση Καταλόγων Μελών Ν.Ο.Σύρου Με Δικαίωμα Συμμέτοχης Στη Γενική Συνέλευση της 22ας Ιανουάριου 2023

Σήμερα, ημέρα Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023 τοιχοκολλούνται στον πίνακα Ανακοινώσεων του νεώσοικου του Ναυτικού Ομίλου …

Αφήστε μια απάντηση