Water Polo – Η ώρα των Παίδων του Ναυτικού Ομίλου Σύρου

Στον Δ΄ Όμιλο Αττικής (Κολυμβητήριο Πειραιά) συμπεριλήφθηκε η ομάδα παίδων υδατοσφαίρισης (γενν. 2001 και νεώτεροι) του Ναυτικού Ομίλου Σύρου, που θα συμμετάσχει στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης που θα διεξαχθεί το προσεχές τριήμερο, από 15 έως 17-01-2016, σε δεκατρείς (13) ομίλους σε ολόκληρη την χώρα.

Είναι γεγονός, ότι μετά από τρία χρόνια αγωνιστικής απραξίας στα πανελλήνια πρωταθλήματα, οι μικροί του ΝΟΣ είναι πλέον έτοιμοι να πέσουν στο νερό και να συναγωνιστούν ομάδες με μεγάλη ιστορία στον χώρο της υδατοσφαίρισης, ανάλογη με αυτή του Ομίλου του νησιού μας. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π, ο ΗΛΥΣΣΙΑΚΟΣ Α.Ο και το ΑΛΜΑ ΚΛΑΜΠ είναι οι άλλες τρεις (03) ομάδες που συμπληρώνουν τον Όμιλο. Οι αγώνες διεξάγονται με το σύστημα POOL (ένας εναντίον όλων) και δεν προκρίνεται στην επόμενη φάση (18-20 Μαρτίου 2016), μόνο η τελευταία ομάδα στη βαθμολογική θέση.

Το έργο των νεαρών αθλητών της Υδατοσφαίρισης, υπό την καθοδήγηση του προπονητή της ομάδας μας Μάρκου Ξαγοράρη – παρά το ταλέντο που διαθέτουν – δεν είναι εύκολο, αφού αντιμετωπίζουν ομάδες με ισχυρή δυναμικότητα.

Σημειώνεται, ότι στο παρελθόν το πόλο του Ναυτικού Ομίλου Σύρου είχε τις καλύτερες σχέσεις και άρρηκτους δεσμούς με τις ομάδες του Ολυμπιακού και Ηλυσιακού, αφού με την θρυλική ομάδα του Πειραιά αγωνίστηκαν παλιά οι Συριανοί πολίστες Μαθιός Κοντορουχάς και Λεωνίδας Μακρυωνίτης, αλλά και με την ομάδα των Ιλισίων οι Γιώργος Μαραγκός και Ανδρέας Γαλανός. Επίσης, στον Ηλυσσιακό διετέλεσε προπονητής ο Τάκης Κανελλόπουλος, που επί σειρά ετών ήταν προπονητής σε όλα τα τμήματα υδατοσφαίρισης του ΝΟΣ. Αρκετά καλοκαίρια δε, η ομάδα του Ηλυσσιακού είχε επισκεφτεί το νησί μας, για κοινή προετοιμασία και φιλικά παιχνίδια με τον ΝΟΣ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι δέκα πέντε (15) επιλεγμένοι παίκτες, που θα είναι στην αποστολή της ομάδας του Ναυτικού Ομίλου Σύρου για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, είναι οι παρακάτω (κατά αλφαβητική σειρά):

Αναλυτικά, το πρόγραμμα τον αγώνων και οι ορισμοί της διαιτησίας που αφορούν στην ομάδα μας, έχουν ως εξής:

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Η Ιστορία του Ναυτικού Ομίλου Σύρου ξεκινάει ουσιαστικά από το 1893, ήταν το δεύτερο κωπηλατικό σωματείο του ελληνικού κράτους

Check Also

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πρόσληψη προπονητή Υδατοσφαίρισης.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πρόσληψη προπονητή Υδατοσφαίρισης για τα τμήματα Υποδομών του Ν.Ο Σύρου. …

Αφήστε μια απάντηση