Οι αθλητές της Iστιοπλοΐας του ΝΟΣ γέμισαν τα πανιά τους με αισιοδοξία

Επέστρεψαν οι αθλητές μας Δήμητρα Σακελλαρίου, Ερμής Μιχαηλίδης, Ειρηλένα Ανδρεαδάκη και Μαρία Ρούσσου από τους αγώνες πρόκρισης της Εθνικής ομάδας που έδωσαν στη Ραφήνα και το Μάτι Αττικής, γεμίζοντας τα πανιά τους με εμπειρία και αισιοδοξία για το μέλλον.
Η αποστολή, με συνοδεία του προπονητή Γιάννη Γρυπάρη, παρέμεινε για οκτώ ημέρες στις ακτές της Αττικής και ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου εκπροσωπήθηκε για ακόμη μια φορά επάξια.
Οι 12 ιστιοδρομίες των αγωνιστικών ημερών διεξήχθησαν στο θαλάσσιο χώρο, ανοιχτά του Ναυτικού Ομίλου Ραφήνας «ΑΛΚΥΩΝ» και του Ναυτικού Αθλητικού Ματίου (ΝΑΟΜΑ) και συνδιοργανώθηκαν από τους δύο ανωτέρω Ναυτικούς Ομίλους και την Ελληνική Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας.
Η Δήμητρα ήταν 26η , ο Ερμής 29ος, η Ειρηλένα 42η στην κατηγορία των Optimist και η Μαρία 73η στην κατηγορία σκαφών τύπου Laser 4.7 σε σύνολο 120 αθλητών-τριών.
Oι νεανίδες αθλήτριες και ο νεαρός αθλητής μας είχαν καλά πλασαρίσματα και κατατάχθηκαν στον αργυρό στόλο, που αφενός μεν, δεν τους δίνει την πρόκριση στην Εθνική, αφετέρου, τους γεμίζει αισιοδοξία για τη συνέχεια των προσπαθειών τους. Σημειώνεται ότι οι καιρικές συνθήκες στο θαλάσσιο αγωνιστικό περιβάλλον των ακτών της Ραφήνας και του Ματίου ήταν οικείες στους αθλητές του λεκανοπεδίου και δεν είναι τυχαίο ότι το σύνολο των αθλητών (πλην ενός) που προκρίθηκαν, προέρχεται από Σωματεία της ευρύτερης περιοχής των Αθηνών.
Ο Όμιλος συγχαίρει τους αθλητές του για την εξαιρετική προσπάθεια που κατέβαλαν και τους γονείς, που στηρίζουν τις προσπάθειές τους. Ευχαριστεί το Ν.Ο. Παλαιού Φαλήρου για τη φιλοξενία των τρέιλερ της ομάδας, καθώς και τις χορηγούς εταιρείες Blue Star Ferries και Hellenic Seaways που διευκολύνουν τις μετακινήσεις των αθλητών του Ναυτικού Ομίλου Σύρου.

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Check Also

Δημοσίευση Καταλόγων Μελών Ν.Ο.Σύρου Με Δικαίωμα Συμμέτοχης Στη Γενική Συνέλευση της 22ας Ιανουάριου 2023

Σήμερα, ημέρα Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023 τοιχοκολλούνται στον πίνακα Ανακοινώσεων του νεώσοικου του Ναυτικού Ομίλου …