Ήττα στις λεπτομέρειες για Ν.Ο Σύρου στο τελευταίο παιχνίδι της Α΄ Φάσης

Ήττα του ΝΟΣ με σοβαρό τραυματισμό Πιτσιούλη..

Δεν τα κατάφερε η ανδρική ομάδα του ΝΟ Σύρου στον τελευταίο της αγώνα για την Β φάση του 1ου Γύρου της Γ Εθνικής, καθώς ηττήθηκε 6-4 από την Τρίαινα Βούλας σε ένα παιχνίδι όπου σημαδεύτηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Θοδωρή Πιτσιούλη.

Η ομάδα της Σύρου δεν ξεκίνησε καλά τον αγώνα, με τα πρώτα δυο οχτάλεπτα να υπάρχει μια επιθετική δυστοκία και την ομάδα της Βούλας να παίρνει προβάδισμα με 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι αθλητές του ΝΟ Σύρου ανέβασαν την απόδοση τους, ισοφάρισαν σε 2-2 με τα γκολ του Μητρομάστορα και Χρυσανθακόπουλου. Στον παίκτη παραπάνω, οι παίκτες της Βούλας ήταν αποτελεσματικοί (2 φορές), κάνοντας το 4-2.

Το γκολ του Δημήτρη Καρακατσάνη έβαλε ξανά στο «κόλπο» το ΝΟ Σύρου με το 3ο οχτάλεπτο να τελειώνει 4-3. Ο σοβαρός τραυματισμός στη μέση (χτύπημα με το γόνατο) του Θοδωρή Πιτσιούλη, επηρέασε την ομάδα μας που στο τέλος ηττήθηκε 6-4. Ο αθλητής του ΝΟ Σύρου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Σισμανόγλειο», όπου του τοποθετήθηκε ορός, ενώ θα του γίνει και υπέρηχος προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς. Ας ελπίσουμε να μην έχει κάτι σοβαρό. 

Πλέον ο ΝΟ Σύρου θα συνεχίσει τις προσπάθειες του στα πλέι άουτ, με στόχο να παραμείνει στην κατηγορία. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Ν.Ο Σύρου για την πολύ καλή του πορεία. Παρά τα προβλήματα με το κολυμβητήριο που βασανίζουν την ομάδα όλη τη χρονιά, η ομάδα στάθηκε στο «ύψος» των περιστάσεων και η πορεία ήταν ικανοποιητική.

ΝΟ ΣΥΡΟΥ-ΤΡΙΤΩΝΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΝΟ ΣΥΡΟΥ-ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΝΟ ΣΥΡΟΥ-ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Θα ακολουθήσουν τις επόμενες ώρες περισσότερες φωτογραφίες από τον δεύτερο αγώνα με τους βετεράνους.

Τρίαινα Βούλας-Ν.Ο Σύρου 6-4 (1-0, 1-0, 2-3, 2-1)

Η διακύμανση του σκορ:

Α: 1-0

Β: 2-0

Γ: 2-1 (Μητρομάστορας), 2-2 (Χρυσανθακόπουλος), 3-2, 4-2, 4-3 (Καρακατσάνης)

Δ: 4-4, 5-4, 6-4, χάθηκε πέναλτι από το ΝΟΣ

Αργότερα θα υπάρξει ενημέρωση με όλα τα τελικά αποτελέσματα, την βαθμολογία και τις ομάδες που θα συνεχίσουν στην επόμενη φάση, αλλά και τα πλέι άουτ για την παραμονή στην κατηγορία.

Πηγή: www.syros-sports.gr

23/04/2017

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Check Also

Α’ Φάση πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Β’ Εθνικής Ανδρών

Την Πέμπτη 1/7/2021 έγινε η κλήρωση της Α’ Φάσης του πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Β’ Εθνικής Ανδρών. …