Ξεκαθαρίζουν τα πράγματα στη Β’ Εθνική

Η σημερινή 4η αγωνιστική των ομίλων με τις 5 ομάδες, ουσιαστικά ξεκαθάρισε τα πράγματα, οσον αφορά την πρόκριση στα πλέι οφ.

Στον 1ο όμιλο της Αττικής, η Πετρούπολη πέτυχε μεγάλη νίκη επί της ΠΕΚΕΒ και πλέον βρίσκεται με το 1 πόδι στα πλέι οφ. Ολα θα κριθούν στον τελευταίο αγώνα του ομίλου (όποτε αυτός γίνει) ανάμεσα στα Δελφίνια Μεταμόρφωσης και το Ναύπλιο. Τα Δελφίνια έχουν ήδη προκριθεί και το Ναύπλιο, για να πάρει την 3η θέση, πρέπει να κερδίσει τον συγκεκριμένο αγώνα.

Στον 2ο όμιλο της Αττικής, ο Τρίτωνας κέρδισε στα τελευταία δευτερόλεπτα τον Αγιο Νικόλαο και έδωσε την ευκαιρία στην Σύρο να διεκδικήσει την είσοδό της στα πλέι οφ, αφού κάτι τέτοιο θα γινόταν με νίκη επί της Τρίαινας Βούλας. Τελικά η Τρίαινα κέρδισε 6-4. Ο Αγιος Νικόλαος πλέον δεν πρέπει να ηττηθεί από τους Βετεράνους στον σημερινό απογευματινό αγώνα, προκειμένου να πάρει την πρόκριση. Επίσης, ο αγώνας που ακολουθεί (στις 20.00) ανάμεσα στον Τρίτωνα (18 βαθμοί) και την Τρίαινα (17) θα κρίνει την 1η θέση.

Στον όμιλο της Πελοποννήσου, η Ιτέα πάλεψε πολύ για την νίκη απέναντι στον Επειό, αλλά δεν τα κατάφερε. Περίμενε δώρο από τον Νηρέα Πατρών, το οποίο όμως δεν ήρθε ποτέ. Ο Νηρέας κέρδισε την Καλαμάτα με 5-3, αλλά οι Καλαματιανοί ήταν αυτοί που πανηγύρισαν, αφού στην ισοβαθμία που προκυπτει, ανάμεσα σε Ιτέα και Καλαμάτα, η Καλαμάτα είναι καλύτερη. Στα 2 μεταξύ τους παιχνίδια, μοιράστηκαν οι νίκες, αλλά μοιράστηκαν και οι διαφορές τερμάτων, οπότε το επόμενο κριτήριο είναι τι έχει γίνει με τον 1ο, δηλαδή τον Νηρέα Πάτρας. Η Ιτέα έχει 2 ήττες με διαφορά -10 και η Καλαμάτα έχει επίσης 2 ήττες, αλλά με διαφορά -8.

Στην Θεσσαλονίκη, το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον ΟΦΘ και τον Αρη ολοκληρώθηκε με νίκη του ΟΦΘ, ο οποίος έτσι εξασφάλισε την 1η θέση.

Στην Θεσσαλία, ΝΟ Λάρισας και Κέρκυρα θα παίξουν για την 1η θέση το απόγευμα.

Μέχρι τώρα λοιπόν στα πλέι οφ έχουν προκριθεί οι:

1ος Αττικής: Δελφίνια Μεταμόρφωσης και ΠΕΚΕΒ (η 3η θέση παίζεται ανάμεσα σε Πετρούπολη και Ναύπλιο)
2ος Αττικής: Τρίτωνας και Τρίαινα Βούλας (η 3η θέση παίζεται ανάμεσα σε Αγ. Νικόλαο και Σύρο)
Θεσσαλονίκη: ΟΦΘ, Αρης, Οξυγόνο
Θεσσαλία: Κέρκυρα, ΝΟ Λάρισας, ΝΕ Λάρισας
Πελοπόννησος: Νηρέας Πατρών, Επειός, Καλαμάτα

Στα πλέι άουτ :

1ος Αττικής: Αρης Νικαίας και Ναύπλιο ή Πετρούπολη
2ος Αττικής: Βετεράνοι και Σύρος ή Αγ. Νικόλαος
Θεσσαλονίκη: ΧΑΝΘ
Θεσσαλία: ΟΕΑΝΑΒ
Πελοπόννησος: Ιτέα και Αργής.

 

Πηγή: pisina.net

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Η Ιστορία του Ναυτικού Ομίλου Σύρου ξεκινάει ουσιαστικά από το 1893, ήταν το δεύτερο κωπηλατικό σωματείο του ελληνικού κράτους

Check Also

Αγώνας υδατοσφαίρισης: Ν.Ο. ΙΤΕΑΣ – Ν.Ο. ΣΥΡΟΥ

Δείτε την αναμέτρηση της ομάδας υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Σύρου με τον Ναυτικό Όμιλο Ιτέας …