Yes, we camp again..

Καλοκαίρι 2017 στο Summer Nautical Camp του Ναυτικού Ομίλου Σύρου !

Η βουτιά στο βαθύ γαλάζιο, στη δράση, την εκμάθηση και την ψυχαγωγία συνεχίζεται !!

Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΥΡΟΥ διοργανώνει φέτος το καλοκαίρι το 12ο Αθλητικό Summer Nautical Camp για όλους τους αγαπημένους  φίλους  της Σύρου και τους επισκέπτες μας.

Παιδιά από 4 έως 13 ετών έχουν την δυνατότητα να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην κολύμβηση, την υδατοσφαίριση (water polo), το κανόε καγιάκ, την ιστιοπλοΐα, τη γυμναστική, την κηπουρική, το θέατρο, τη μουσική, την αθλητική αλιεία, την αυτόνομη κατάδυση και πολλές άλλες θεματικές εκπλήξεις  με τη σωστή καθοδήγηση  των επιλεγμένων προπονητών και ομαδαρχών του Ναυτικού Ομίλου Σύρου, συνδυάζοντας την εκμάθηση με καλοκαιρινές διακοπές.

Ο Ν.Ο Σύρου, ένα από τα μεγαλύτερα και ιστορικότερα Ναυτικά Club σε διεθνές επίπεδο, με ισχυρή ναυταθλητική παράδοση και  συνεπή διαχρονική πορεία, συνεχώς αναπτύσσεται, καλλιεργώντας το σύνολο των αθλημάτων του υγρού στίβου.

Με όραμα την περαιτέρω ανάπτυξη των αθλημάτων υγρού στίβου και την αγάπη για τη νεολαία του νησιού της Σύρου, οι καταξιωμένοι εκπαιδευτές, παιδαγωγοί και προπονητές μας, παρέχουν την ευκαιρία στους μικρούς μας φίλους να γνωρίσουν τη μαγεία των αθλημάτων της πισίνας και της θάλασσας στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΑΚΔΕ και του Ν.Ο Σύρου.

Τα παιδιά, στους ίδιους χώρους, μπορούν να επιλέξουν ένα από τα αθλήματα του υγρού στίβου που ταιριάζει στα ενδιαφέροντά τους και να συνεχίσουν αργότερα πιο συστηματικά στις σχολές των τμημάτων. Κύριος στόχος παραμένει η αγάπη για τον αθλητισμό με πρότυπα τους μεγαλύτερους νεαρούς και νεανίδες αθλητές του Ομίλου μας, οι οποίοι διακρίνονται στα εθνικά πρωταθλήματα και τους διασυλλογικούς αγώνες.

Το 12ο  Summer Camps ξεκινά στις 16 Ιουνίου και ολοκληρώνεται στις 31 Αυγούστου του 2017.

Το πρόγραμμα του camp σε καθημερινή βάση είναι: 8.00πμ-15.30μμ.

Στα παιδιά παρέχονται χυμοί, νερά και σάντουιτς με ποιοτικά υλικά.

Στα καλοκαιρινά camps του Ναυτικού Ομίλου Σύρου τα παιδιά ζουν μοναδικές ευχάριστες στιγμές και οι γονείς, εφόσον το θελήσουν μπορούν να γίνουν μέλη του ΝΟΣ συμμετέχοντας στη διαμόρφωση των αθλητικών δρώμενων του Ομίλου.

Για κρατήσεις θέσεων σε κάποια από τις περιόδους των camp και περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία και τους υπευθύνους του Ν.Ο Σύρου στα τηλέφωνα 2281088666 – 6982555707 από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 14:00 και 18.00-20.00 & Σάββατο 11:00 – 15:00.

Η αίτηση εγγραφής, το οικονομικό κόστος και λοιπό ενημερωτικό υλικό θα είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα μας (www.nosyrou.gr) από 1.06.2017.

Syros Island International Center of Nautical Sport

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Check Also

Δημοσίευση Καταλόγων Μελών Ν.Ο.Σύρου Με Δικαίωμα Συμμέτοχης Στη Γενική Συνέλευση της 22ας Ιανουάριου 2023

Σήμερα, ημέρα Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023 τοιχοκολλούνται στον πίνακα Ανακοινώσεων του νεώσοικου του Ναυτικού Ομίλου …