Επιστρέφει στο Ναυτικό Όμιλο Σύρου ο Τάσος Τσικάρης.

Επιστρέφει ο προπονητής υδατοσφαίρισης Τάσος Τσικάρης στο Ν.Ο Σύρου.

Ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας για τα τμήματα υποδομών Υδατοσφαίρισης – αρχικώς για διάστημα δύο μηνών – με τον προπονητή και πρώην διεθνή αθλητή Αναστάσιο Τσικάρη.
Ο Τάσος Τσικάρης, διαθέτει πλούσιο προπονητικό βιογραφικό, έχοντας εργαστεί την τελευταία δεκαπενταετία ως πρώτος προπονητής σε αρκετές ομάδες της Α1. Μέχρι πρότινος προπονητής της ομάδος Ν.Ο Λάρνακας και ομοσπονδιακός τεχνικός των ομάδων της Κύπρου, αποφάσισε πρόσφατα να επιστρέψει στα Χανιά, όπου διαμένει μόνιμα, για προσωπικούς λόγους. Ως πρώην αθλητής υδατοσφαίρισης, μετρά 146 συμμετοχές με την εθνική ομάδα ανδρών, έχοντας λάβει μέρος -μεταξύ άλλων- στους Ολυμπιακούς της Σεούλ το 1988.
Ο Τάσος Τσικάρης έχει διατελέσει προπονητής του Ναυτικού Ομίλου Σύρου την περίοδο 2010-11 και η ιδιαίτερη σχέση που ανέπτυξε με τον Όμιλο και το νησί μας, ήταν οι καθοριστικοί παράγοντες που τον οδήγησαν εκ νέου στο να επιστρέψει στον Ναυτικό μας Όμιλο και να στηρίξει τη λειτουργία των τμημάτων υποδομών του ΝΟΣ για την υπόλοιπη θερινή περίοδο.
Ο νέος προπονητής των τμημάτων υποδομών water polo ξεκινά τη συνεργασία του με τον Όμιλο τη Δευτέρα στις 31 Ιουλίου 2017, όπου θα συστηθεί με τους νεαρούς αθλητές και αμέσως θα ξεκινήσει το θερινό προπονητικό πρόγραμμα του τμήματος.
Πληροφορίες και εγγραφές στα τμήματα υποδομών υδατοσφαίρισης του Ομίλου, στα τηλέφωνα 2281088666 και 6982555707.

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Check Also

Δημοσίευση Καταλόγων Μελών Ν.Ο.Σύρου Με Δικαίωμα Συμμέτοχης Στη Γενική Συνέλευση της 22ας Ιανουάριου 2023

Σήμερα, ημέρα Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023 τοιχοκολλούνται στον πίνακα Ανακοινώσεων του νεώσοικου του Ναυτικού Ομίλου …