SEA WATER POLO στο “ΝΗΣΑΚΙ” μια μέρα μετά τον 15Αύγουστο.

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ “SEA WATER POLO”

Μια μέρα μετά τη μεγάλη γορτή της Παναγίας, την Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017, διεξάγεται ο φιλικός αγώνας επίδειξης υδατοσφαίρισης “SEA WATER POLO” του Ναυτικού Ομίλου Σύρου, στην περιοχή «Νησάκι».
Τον αγώνα θα διευθύνει ο διεθνής διαιτητής Ηλίας Δαμιανάκης, ο οποίος ανταποκρίθηκε εθελοντικά στην πρόσκληση του Ομίλου.
Η εκδήλωση, που ξεκινά στις 19.30 εντάσσεται στις προωθητικές ενέργειες του Ομίλου για τη διάδοση των αθλημάτων της πισίνας, τη γνωριμία με το άθλημα της υδατοσφαίρισης και την προσέλκυση των νέων στο ναυταθλητισμό.
Αποσπάσματα σε μορφή slide show θα προβάλλονται σε ένα μικρό video wall και η μουσική θα κρατήσει συντροφιά όλους τους συμμετέχοντες και θεατές.
Iδιαίτερη πρόσκληση το τμήμα Υδατοσφαίρισης του ΝΟΣ, απευθύνει στους νέους και τις νέες του νησιού μας να γνωρίσουν από κοντά το water polo και εφόσον στη συνέχεια ενδιαφερθούν για το άθλημα, να ενταχθούν στα τμήματα του ιστορκού μας Ομίλου.
Ιδιαίτερη χαρά για τους αθλητές που συμμετέχουν και τους διοργανωτές, θα είναι και η προσέλευση των επισκεπτών της Σύρου, που θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα αθλητικό γεγονός σε ένα μοναδικό θαλάσσιο διαμορφωμένο χώρο, που συνδέει το παρόν και το παρελθόν του ΝΟΣ, μέσα από τις μνήμες της θρυλικής ομάδας υδατοσφαίρισης των περασμένων δεκαετιών.
Υποστηρικτές της εκδήλωσης το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σύρου και το Αθλητικό Κέντρο Δήμου Σύρου Ερμούπολης.

Syros Island International Center of Nautical Sport

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Check Also

51ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Υποβρύχιας Αλιείας Ανδρών 2022

Άλλη μια διοργάνωση του Ναυτικού Ομίλου Σύρου ολοκληρώθηκε την Κυριακή, το «51ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Υποβρύχιας …