Θάλασσα – Δύναμη – Ομάδα: Οι Ιστιοπλόοι του Ν.Ο Σύρου στο Camp της Τενερίφης.

Sailing on Three Seas: Tenerife Camp 3-10/03/2018

Έξι  Ιστιοπλόοι και δυο προπονητές του Ναυτικού Ομίλου Σύρου ετοιμάζουν τα πανιά τους, προκειμένου να λάβουν μέρος σε ιστιοδρομίες και αθλητικές εκδηλώσεις που ξεκινούν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στην Τενερίφη των Καναρίων νήσων της Ισπανίας.

Οι αθλητικές εκδηλώσεις διαρκούν εννέα μέρες και η αποστολή του Ομίλου αναχωρεί από τη Σύρο την Παρασκευή 2 του μηνός και επιστρέψει στο νησί μας τη μεθεπόμενη Κυριακή 12 Μάρτη.

Ο Γιώργος Ρούσσος, μαθητής του Δημοτικού Σχολείου Ποσειδωνίας Σύρου, ο Σταμάτης Γρυπάρης μαθητής του 6ου Δημοτικού Σχολείου Σύρου, η Ειρηλένα Ανδρεαδάκη  και ο Ερμής Μιχαηλίδης μαθητές  του 2ου Γυμνασίου Σύρου, η Μαρία Ρούσσου μαθήτρια  του ΕΠΑΛ Σύρου και η Δήμητρα Σακελλαρίου μαθήτρια  του Γενικού Λυκείου Σύρου, με τη συνοδεία των προπονητών ιστιοπλοΐας Τριγώνου Γιάννη Γρυπάρη και Στρατή Μιχαήλ, εκπροσωπούν στο ταξίδι αυτό τα χρώματα του Ναυτικού Ομίλου Σύρου και της Ελλάδας στη β΄φάση του Ιστιοπλοϊκού Camp του Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus (+) Sports με τίτλο «Sailing on Three Seas» στις κατηγορίες σκαφών τύπου Optimist & Laser.

Στο νησί των Καναρίων συναντούν για πρώτη φορά φίλους αθλητές/τριες  από την Τενερίφη της Ισπανίας και τη Βάρνα της Βουλγαρίας, ζώντας 7 συνεχόμενες μέρες ιστιοδρομιών, αθλητικών εκδηλώσεων και ανταλλαγής εμπειριών, τόσο μέσα στη θάλασσα όσο και στη στεριά.

Η σειρά συνεχίζεται στα τέλη του Μάη στη Σύρο, με τον Ναυτικό Όμιλο Σύρου να διοργανώνει τη γ΄ φάση των δράσεων για  σκάφη τύπου Optimist, αμέσως μετά την ευθύνη τέλεσης των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων Laser STD Ανδρών & Laser RDL Γυναικών 2018 βάσει της σχετικής ανάθεσης εκ της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ναυτικός Όμιλος Τενερίφης που έχει την ευθύνη της διοργάνωσης αυτής της φάσης του Camp έχει προβάλει ιδιαιτέρως τις εκδηλώσεις, συγκεντρώνοντας το διαφημιστικό ενδιαφέρον 14 και πλέον τηλεοπτικών καναλιών και ραδιοφωνικών σταθμών.

Στιγμές από τις προσπάθειες των αθλητών μας στην Τενερίφη θα αναρτώνται καθημερινά στο τέλος κάθε ημέρας  στην ιστοσελίδα του Ομίλου και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Καλό ταξίδι και Καλή επιτυχία παιδιά.

Η σκέψη και η καρδιά όλων μας αυτή τη βδομάδα είναι μαζί σας.

International Centre of Nautical Sports.

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Check Also

51ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Υποβρύχιας Αλιείας Ανδρών 2022

Άλλη μια διοργάνωση του Ναυτικού Ομίλου Σύρου ολοκληρώθηκε την Κυριακή, το «51ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Υποβρύχιας …