Βράβευση Ανδρικής Ομάδας για την άνοδο στην Β’ Εθνική

Σήμερα το απόγευμα η ανδρική ομάδα του Ναυτικού Ομίλου παρευρέθηκε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του αθλητικού κέντρου του Δήμου Ερμούπολης όπου έγινε και η βράβευση για την φετινή της επιτυχία.

Ήταν μια πλούσια γιορτή με πολλές βραβεύσεις των καλύτερων αθλητών του νησιού, των καλύτερων ομάδων, βετεράνων αθλητών, προπονητών και παραγόντων που έχουν βοηθήσει μέχρι τώρα στην άνοδο του αθλητισμού και στην αύξηση των επιτυχιών στο νησί μας. Σε αυτή την γιορτή παρευρέθηκαν όσο το δυνατόν περισσότεροι αθλητές της ανδρικής ομάδας του Ν.Ο.Σ. καθώς οι δυσμενής καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν στου αθλητές που διαμένουν στην Αθήνα να είναι παρόντες.

Την τιμητική πλακέτα προς τιμήν αυτής της επιτυχίας εκ μέρους του Γιώργου Χαρικιόπουλου (αρχηγός) παρέλαβε ο δεύτερος αρχηγός της ομάδας Πρίντεζης Ζοζέφ όπως και τα μετάλλια με τους ονομαστικούς επαίνους για τους μη παρευρισκόμενους παραλήφθηκαν από τον τεχνικό σύμβουλο του τμήματος Φώσκολο Θάνο.

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Η Ιστορία του Ναυτικού Ομίλου Σύρου ξεκινάει ουσιαστικά από το 1893, ήταν το δεύτερο κωπηλατικό σωματείο του ελληνικού κράτους

Check Also

Αγώνας υδατοσφαίρισης: Ν.Ο. ΙΤΕΑΣ – Ν.Ο. ΣΥΡΟΥ

Δείτε την αναμέτρηση της ομάδας υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Σύρου με τον Ναυτικό Όμιλο Ιτέας …

Αφήστε μια απάντηση