Νέος προπονητής & υπεύθυνος Ακαδημιών Υδατοσφαίρισης

Ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου ανακοινώνει την πρόσληψη του Αναστασίου Τσικάρη στο πόστο του προπονητή και Υπεύθυνου Ακαδημιών στο τμήμα Υδατοσφαίρισης του Ομίλου. 

Ο Αν. Τσικάρης με δεκαετή θητεία, στην προπονητική έχει εργαστεί, ως πρώτος προπονητής, σε ομάδες της Α1 εθνικής κατηγορίας (Άρης Θεσσαλονίκης – ΠΑΟΚ – Ηρακλής – Ν.Α.Ο. Κέρκυρας), αλλά και Υπεύθυνος Ακαδημιών σε συλλόγους με πρωταγωνιστικό ρόλο τα τελευταία χρόνια στο χώρο της Υδατοσφαίρισης. Αρκετοί αθλητές των ομάδων όπου και εργάστηκε στο παρελθόν, σήμερα, αγωνίζονται στις ανδρικές ομάδες των συλλόγων τους και έχουν συμμετοχές στις εθνικές ομάδες (Ανδρών – Νέων – Εφήβων).

Σαν αθλητής, ο 44χρονος Θεσσαλονικιός προπονητής, έχει αγωνιστεί στις ομάδες του Άρη Θεσσαλονίκης – Ν.Ο.Βουλιαγμένης – Εθνικό Πειραιά και Ν.Α.Ο. Κέρκυρας. Στην Εθνική ομάδα των Ανδρών, όπου και αγωνίστηκε από την ηλικία των 17 ετών, έχει 146 συμμετοχές, ενώ έχει λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 1988 στη Σεούλ, σε δύο Παγκόσμια Πρωταθλήματα και τρείς Πανευρωπαϊκούς Αγώνες.

Πληροφορίες για εγγραφές στο τμήμα Water Polo του Ναυτικού Ομίλου Σύρου στο τηλ. 6977777127. Πρίντεζης Ζοζέφ, Έφορος τμήματος Yδατοσφαίρισης.

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Η Ιστορία του Ναυτικού Ομίλου Σύρου ξεκινάει ουσιαστικά από το 1893, ήταν το δεύτερο κωπηλατικό σωματείο του ελληνικού κράτους

Check Also

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Νησάκι – Sea Water Polo «Δημήτρης Ζορμπάνος».

Ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου με συνδιοργανωτές, το Σύλλογο Παλαιμάχων Υδατοσφαίρισης και Κολύμβησης «τα Δελφίνια», το …

Αφήστε μια απάντηση