Ήταν μια τέλεια βραδιά…

Την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στο εντευκτήριο του Ν.Ο.Σύρου “Νεώσοικος” συνεστίαση μελών, γονέων και αθλητών του. Όσοι παρευρέθηκαν στον Όμιλο επιβεβαίωσαν την άρτια οργανωμένη εκδήλωση με πρωτεργάτες τα περισσότερα μέλη του Δ.Σ.

Αυτή η βραδιά δεν θα μπορούσε να ήταν με τίποτα επιτυχημένη αν δεν υπήρχαν τα εγγεγραμμένα μέλη του Ν.Ο.Σύρου Αλέξανδρος, Νικηφόρος, Αντώνης, Τάσος και Αντώνης οι οποίοι σε παρείστικη μορφή τραγούδησαν για όλους εμάς τους παρευρισκομένους μέχρι πρωίας.

Τεράστια ήταν και η προσφορά γονέων και μελών του ΝΟΣ οι οποίοι είχαν ετοιμάσει σπιτικούς μεζέδες και προσέφεραν ακόμα και το κρασί παραγωγής τους για να γεμίσει το τραπέζι μας.

Την ίδια βραδιά πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των 4ων μεγάλων δώρων της λαχειοφόρου του Ομίλου με τους μεγάλους τυχερούς να είναι οι:

 

1ο δώρο Παπί Sky Jet 100cc Τετράχρονο ο αριθμός 1860

2ο δώρο Σύστημα παραγωγής πόσιμου νερού προσφοράς www.e-watershop.gr ο αριθμός 2120

3ο δώρο 2 εισιτήρια διακεκριμένης θέσης από Πειραιά – Σύρο ή αντίστροφα προσφοράς Blue Star ο αριθμός 3571

4ο δώρο 2 εισιτήρια διακεκριμένης θέσης Σύρο – Μύκονο – Σύρο προσφοράς Blue Star ο αριθμός 3274.

 

Οι νικητές των δώρων βρέθηκαν την ίδια βραδιά όταν οι δύο εξ’ αυτών διασκέδαζαν μαζί μας. Τεράστια η οικονομική ενίσχυση των παρευρισκομένων, μελών και μη, και σε αυτή μας την κίνηση.

Αυτή η ανταπόκριση των μελών, γονέων και αθλητών μας, μας έδωσε την δύναμη για να σκεφτόμαστε από τώρα την επόμενη αντίστοιχη συνεστίασή μας.

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Η Ιστορία του Ναυτικού Ομίλου Σύρου ξεκινάει ουσιαστικά από το 1893, ήταν το δεύτερο κωπηλατικό σωματείο του ελληνικού κράτους

Check Also

Δημοσίευση Καταλόγων Μελών Ν.Ο.Σύρου Με Δικαίωμα Συμμέτοχης Στη Γενική Συνέλευση της 22ας Ιανουάριου 2023

Σήμερα, ημέρα Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023 τοιχοκολλούνται στον πίνακα Ανακοινώσεων του νεώσοικου του Ναυτικού Ομίλου …

Αφήστε μια απάντηση