Έναρξη αγωνιστικού τμήματος Ιστιοπλοϊας Αν. Θαλάσσης

Mέσα στα πλαίσια του Αγωνιστικού Τμήματος Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θαλάσσης του Ναυτικού Ομίλου Σύρου, ξεκινά με το  αγωνιστικό σκάφος του Ομίλου ΟΥΣΥΡΑ, τμήμα με παλιούς αθλητές κατόχους Πτυχίου Ιστιοπλοΐας, προπονήσεις και εκπαίδευση, με μηνιαία συνδρομή και ειδική μέριμνα για φοιτητές.

Οι συμμετέχοντες στο Αγωνιστικό Τμήμα θα έχουν την δυνατότητα να βρεθούν και σε αγώνες, για να χαρούν την Αγωνιστική Ιστιοπλοΐα και να αποκτήσουν εμπειρία.

Μέσα από το αγωνιστικό-προπονητικό τμήμα ευελπιστούμε επίσης, να έρθουν παλιοί ιστιοπλόοι, να χαρούν το αγωνιστικό σκάφος ΟΥΣΥΡΑ του Ομίλου, να έχουν  την ευκαιρία να ξαναθυμηθούν τη ναυτιλία και τους κόμπους, να τιμονεύσουν σε διάφορες πλεύσεις, να κάνουν αναγνώριση ακτών και να χρησιμοποιήσουν πορτολάνους, σε θαλάσσιες εξορμήσεις.

Το τμήμα λειτουργεί 2 φορές την εβδομάδα με 4 ώρες προπόνηση κάθε φορά από τον πτυχιούχο προπονητή Γρυπάρη Γιάννη. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στις συμμετοχές και απευθύνεται σε άτομα άνω των 18 ετών.

 

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ- ΤΜΗΜΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ.

40 ΕΥΡΩ μηνιαία συνδρομή σε ενήλικες κατόχους πτυχίου Ιστιοπλοΐας και αθλητές αγωνιστικής ιστιοπλοΐας κατόχους αθλητικής ταυτότητας.

20 ΕΥΡΩ μηνιαία συνδρομή σε φοιτητές ιστιοπλόους κατόχους αθλητικής ταυτότητας και πτυχίου ιστιοπλοΐας.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ –ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ.

ΝΕΩΣΟΙΚΟΣ (Δίπλα στο Λιμεναρχείο της Σύρου)

ΤΗΛ. 2281088666 (10-2μ.μ καθημερινές), Κιν: 6972204356 (Έφορος Αν. Θάλασσας κ. Μίλτος Σακελλαρίου), Κιν: 6982555707 κ.Ράνια Κρητικού

 

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Η Ιστορία του Ναυτικού Ομίλου Σύρου ξεκινάει ουσιαστικά από το 1893, ήταν το δεύτερο κωπηλατικό σωματείο του ελληνικού κράτους

Check Also

Κοπή της πίτας του τμήματος Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του πραγματοποίησε το Τμήμα Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης την Τετάρτη 20 …

Αφήστε μια απάντηση