Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το φιλικό τουρνουά

Κοινή ανακοίνωση εξέδωσαν ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, για το πρώτο φιλικό τουρνουά που διοργάνωσαν το Σαββατοκύριακο στο Κολυμβητήριο της Ερμούπολης. Στο τουρνουά συμμετείχε η ομάδα μίνι του Ναυτικού Ομίλου Σύρου και ο Τρίτωνας Αμαρουσίου και ο Ιωνικός Νικαίας.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει

“Το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της πόλης μας, πραγματοποιήθηκε το πρώτο επίσημο φιλικό τουρνουά Υδατοσφαίρισης (H2Ο Polo Junior Syros Cup) με τη συμμετοχή των σωματείων του Ναυτικού Ομίλου Σύρου (Ν.Ο.Σ), του Τρίτωνα Αμαρουσίου και του Ιωνικού Νικαίας.

Την πρωτοβουλία για τη διεξαγωγή αυτού του τουρνουά, όπως ήδη έχει ανακοινωθεί, είχε αναλάβει ο Σύλλογος Γονέων του Τμήματος Υδατοσφαίρισης σε συνεργασία με το Ναυτικό Όμιλο Σύρου.

Το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο και το αθλητικό ήθος των νεαρών αθλητών που συμμετείχαν στο τουρνουά των τριών ομάδων, τα εξαιρετικά θετικά σχόλια των επισκεπτών του νησιού που βρέθηκαν ανάμεσά μας και η προσέλευση του κόσμου στην πισίνα της πόλης μας, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε (πάντα από κοινού με τον ιστορικό Ν.Ο.Σ) την προσπάθεια ενδυνάμωσης των αθλημάτων του υγρού στίβου και της θάλασσας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους που υποστήριξαν αυτή την ιδέα και πίστεψαν στην υλοποίησή της σε μια ομολογουμένως εξαιρετικά δύσκολη χρονική στιγμή και για τον δικό μας τόπο.

Μπορούμε να θέσουμε ως άμεσο επόμενο στόχο, η πισίνα να παραμείνει “ανοιχτή” έως την ολοκλήρωση του ενταγμένου έργου σύνδεσης του Κολυμβητηρίου με τη ΔΕΗ, ένα έργο που όπως όλοι γνωρίζουμε φέρει ήδη την έγκριση χρηματοδότησής του από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το “Πράσινο Ταμείο”.

Παρακαλούμε ως μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής να μας παραχωρήσετε λίγο δημοσιογραφικό χώρο (έντυπο και ηλεκτρονικό) για να ευχαριστήσουμε δημοσίως τους χορηγούς μας και τους ανθρώπους που εργάστηκαν για την επιτυχή έκβαση αυτής της νέας και πρωτότυπης σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο διοργάνωσης. Όλοι μαζί αποδείξαμε ότι με τον κατάλληλο συντονισμό, είμαστε σε θέση να προάγουμε τον αθλητισμό του υγρού στίβου και των αθλημάτων της πισίνας στην πόλη μας.

Ευχαριστούμε τη Δ/νση Δράσεων Αθλητισμού και Πολιτισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και τον Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ερμούπολης Σύρου που ήταν οι συνδιοργανωτές του τουρνουά και είχαν καθοριστική συμμετοχή για τη διεξαγωγή του.

Ευχαριστούμε τους τοπικούς χορηγούς που ανταποκρίθηκαν άμεσα και χωρίς κανένα αντάλλαγμα. Πιο συγκεκριμένα τον Προμηθευτικό Καταναλωτικό Συνεταιρισμό ΠΣΚΕ “Νεώριο”, την επιχείρηση κρεατικών ειδών Ρουσσουνέλος Νικ. & ΣΙΑ ΟΕ, το σούπερ μάρκετ “Παλαμάρης Εμμ. ΑΕ – Carrefour Express”, το ταξιδιωτικό πρακτορείο Blue Star “Γαβιώτης”, το ταξιδιωτικό πρακτορείο “Βασιλικός”, το δημιουργικό γραφείο “Nousias Design Office”, το κατάστημα ενδυμάτων Twins και το κατάστημα Οπτικών Ειδών “Σταύρος Κοής”.

Ευχαριστούμε τις επιχειρήσεις “Αθυμαρίτης” και “Ντάνος” για τις προσφορές τους σε προϊόντα ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας.

Ευχαριστούμε τους εργαζομένους στο Κολυμβητήριο του Δήμου, που δούλεψαν με προθυμία και επαγγελματισμό, τη Διεύθυνση και το προσωπικό του Ξενοδοχείου “Φάρος” για τη ζεστή τους φιλοξενία, «τους μικρούς ξεναγούς» του Δήμου, τους προπονητές της Ομάδας και τον Έφορο του Τμήματος Υδατοσφαίρισης του ΝΟΣ και τέλος όλους τους γονείς – μέλη του Συλλόγου που συνεισέφεραν οικονομικά και αφιέρωσαν τον προσωπικό τους ελεύθερο χρόνο για την επιτυχή έκβαση αυτού του αθλητικού τριημέρου της υδατοσφαίρισης.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι η προσπάθεια αυτή θα έχει συνέχεια και προσδοκούμε η διοργάνωση αυτή – με τη συμβολή του Δήμου και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου – να καθιερωθεί και να διεξάγεται κάθε χρόνο, ως ένα τουρνουά “Vikelas Water Polo Junior Cup”.

 

Εκ της Οργανωτικής Επιτροπής

Εκ του Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων Τμήματος Υδατοσφαίρισης – Εκ του Δ.Σ του Ναυτικού Ομίλου Σύρου

– See more at: http://www.koinignomi.gr/news/athlitismos/naytathlitismos/2013/09/09/oloklirothike-me-epityhia-filiko-toyrnoya.html#sthash.pJDCWM1G.dpuf

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Η Ιστορία του Ναυτικού Ομίλου Σύρου ξεκινάει ουσιαστικά από το 1893, ήταν το δεύτερο κωπηλατικό σωματείο του ελληνικού κράτους

Check Also

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πρόσληψη προπονητή Υδατοσφαίρισης.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πρόσληψη προπονητή Υδατοσφαίρισης για τα τμήματα Υποδομών του Ν.Ο Σύρου. …

Αφήστε μια απάντηση