Ιστιοπλόοι του Ν.Ο Σύρου στον Διεθνή Αγώνα «Eurolymp»

Δύο ιστιοπλόοι του Ναυτικού Ομίλου Σύρου, o Γιώργος Ζώρζος (1993) και ο Γιάννης Σταμπουλίδης (1998) συμμετέχουν στον Διεθνή Αγώνα «Athens Eurolymp Week 2016» που διεξάγει κάθε χρόνο η Ελληνική Ιστιοπλοίκή Ομοσπονδία (ΕΙΟ).
Οι αθλητές μας θα εκπροσωπήσουν τον Ναυτικό Όμιλο Σύρου στην κατηγορία σκαφών των Laser STD.
Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις της Ε.Ι.Ο που γίνεται στη χώρα μας κάθε χρόνο και συμμετέχουν αθλητές από όλη την Ευρώπη.
Οι αγώνες του «Eurolymp» διαρκούν μια εβδομάδα και διεξάγονται στην περιοχή των Ολυμπιακών ναυταθλητικών εγκαταστάσεων της περιοχής του Φαλήρου.
Την αποστολή συνοδεύουν ο προπονητής και ο Έφορος της Ιστιοπλοίας Τριγώνου.
Οι ευχές όλων των μελών και των φίλων του Ναυτικού μας Ομίλου συνοδεύουν τους αθλητές μας για την απόκτηση εμπειριών, τη διασκέδαση των αγώνων και κάθε διάκριση.
H Διοίκηση του Ν.Ο Σύρου ευχαριστεί τον Ναυτικό Όμιλο Παλαιού Φαλήρου (Ν.Ο.Π.Φ) για τη φιλοξενία των τρέιλερ της αποστολής στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Π.Φ, στο διάστημα μεταξύ των αγώνων.
Το Δ.Σ του Ν.Ο Σύρου τέλος ευχαριστεί την χορηγό εταιρεία Blue Star ferries για την παροχή εκπτωτικών εισιτηρίων στους αθλητές μας.

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Check Also

Συμμετοχή του ΝΟΣ στο 5ο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα «ΩΛΙΑΡΟΣ»

Ο Ν.Ο. Σύρου συμμετείχε στον αγώνα με 18μελή ομάδα αθλητών (13 Optimist και 5 Laser 4.7), την οποία συνόδευαν τρεις προπονητές-συνοδοί. Από τα 18 παιδιά τα 6 συμμετείχαν για πρώτη φορά σε αγώνα.

Αφήστε μια απάντηση