Το ερχόμενο τριήμερο 10-12 Ιουνίου η μεγάλη αθλητική γιορτή του Τριάθλου στη Σύρο.

Ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου συνδιοργανωτής του 1st TRIMORE Syros Triathlon 2016

Ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου παρέχει την ευκαιρία της ενασχόλησης με τον ερασιτεχνικό ναυταθλητισμό για το σύνολο των ηλικιακών ομάδων και παράλληλα ενθαρρύνει την ατομική ή ομαδική επιδίωξη για περαιτέρω διάκριση.
Ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου ιδρύθηκε το 1893 και είναι ένας από τους ιστορικότερους Ομίλους σε διεθνές επίπεδο. Στις τάξεις του έχει φιλοξενήσει αθλητές που πρωταγωνίστησαν σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο.
Στη συνεχή προσπάθειά του να καταστήσει ελκυστικό το ναυταθλητισμό, κυρίως στους νέους του νησιού μας, πέρα από τα κλασικά υδάτινα σπορ της ιστιοπλοΐας, της κολύμβησης, της υδατοσφαίρισης, της ιστιοσανίδας, της σανιδοκωπηλασίας, του κανόε καγιάκ και των υποβρύχιων δραστηριοτήτων του, ο Όμιλος αναπτύσσει το δυναμικό σπορ του Τριάθλου.
Το Τρίαθλο (κολύμπι, ποδήλατο, τρέξιμο, σε συνεχή ροή) είναι ένα άθλημα ταχέως αναπτυσσόμενο τα τελευταία χρόνια, κυρίως σε παγκόσμιο επίπεδο. Το πολυσύνθετο άθλημα, κερδίζει συνεχώς φίλους και στην Ελλάδα. Η έμπνευση, η παρακίνηση και η αναπτυσσόμενη κουλτούρα που χτίζεται μέρα με τη μέρα, οδηγεί τους αθλούμενους να το θέσουν ως πρώτη επιλογή ενασχόλησης. Ο ιδιαίτερος χαρακτήρας που δημιουργείται μέσα από τη θεαματική ταυτόχρονη εκκίνηση εκατοντάδων κολυμβητών, το εκρηκτικό θέαμα στις εναλλαγές των σπορ στη ζώνη αλλαγής, οι μεγάλες ταχύτητες που αναπτύσσουν τα ειδικά σχεδιασμένα ποδήλατα από ανθρακονήματα και η εξάντληση των αθλητών στην παρατεταμένη προσπάθεια, καθιστούν το σπορ ξεχωριστό και ιδιαιτέρως ελκυστικό.
Ο Ν.Ο.Σ. πιστεύοντας στην ιδέα της TRIMORE από την αρχή, έγινε κομμάτι της διοργάνωσης και σε συνεργασία με το Δήμο Σύρου – Ερμούπολης, μαζί “χτίζουν” ένα θεσμό, ο οποίος στα επόμενα χρόνια θα αποτελεί “υποχρεωτικό” σημείο στο καλεντάρι αθλητών και κοιτίδα ανάπτυξης του σπορ! Υποστηρικτής του αθλητικού γεγονότος και των ενεργειών για τη διοργάνωση του Τριάθλου, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.
Η Σύρος και ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου, τον Ιούνιο στις 10, 11 και 12 γιορτάζουν και προσκαλούν αθλητές (μικρούς και μεγάλους), θεατές, ενδιαφερόμενους και επισκέπτες να ζήσουν τη μοναδική αυτή εμπειρία της συμμετοχής και της παρακολούθησης.
Δηλώσεις συμμετοχής (ακόμη ανοιχτές) και πληροφορίες για το Τρίαθλο ενηλίκων, το Παιδικό Τρίαθλο και το «Κολύμπι μετ’ εμποδίων» στην ιστοσελίδα www.syrostriathlon.gr και www.nosyrou.gr καθώς και στη Γραμματεία του Ομίλου μας.
Δηλώσεις Συμμετοχών Αθλητών και Ομάδων: Ν.Ο Σύρου: Ακτή Καταδρομικού Έλλη 9, Τηλ: 2281088666, 6982555707, Δευτέρα 6/06 έως Πέμπτη 9/06 για ενήλικες και Δευτέρα 6/06 έως Σάββατο 11/06 για παιδιά. Ώρες: 9.00-21.00.

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Check Also

Δημοσίευση Καταλόγων Μελών Ν.Ο.Σύρου Με Δικαίωμα Συμμέτοχης Στη Γενική Συνέλευση της 22ας Ιανουάριου 2023

Σήμερα, ημέρα Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023 τοιχοκολλούνται στον πίνακα Ανακοινώσεων του νεώσοικου του Ναυτικού Ομίλου …