H ώρα του water polo για τη Σύρο.

Ήρθε η ώρα της υδατοσφαίρισης για την ομάδα ανδρών του Ναυτικού Ομίλου Σύρου.

Κάλεσμα στους φίλους της Αθήνας να βρεθούν κοντά στην ομάδα Υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Σύρου.
Η ομάδα μας συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας στο οποίο λαμβάνουν μέρος 25 ομάδες, οι οποίες θα διεκδικήσουν τις πρώτες τέσσερις προνομιούχες θέσεις που δίνουν το εισιτήριο της ανόδου στη Β΄Εθνική. Το πρωτάθλημα διεξάγεται σε δύο φάσεις. Την Α΄ Προκριματική (8-10 Ιουλίου) και τη Β΄ Τελική (29-31 Ιουλίου)
Ο Ν.Ο ΣΥΡΟΥ συμμετέχει στον Όμιλο της Αθήνας, με αντιπάλους τη ΡΟΗ (Νέου Ηρακλείου), την ΑΛΜΑ ΚΛΑΜΠ (Αλίμου) και τον ΑΡΗ ΚΑΜΠΟΥ (Χίου).
Όλες οι ομάδες αγωνίζονται μεταξύ τους (σύστημα pool) και οι δύο πρώτες ομάδες της τελικής κατάταξης στη βαθμολογία περνούν στη β΄τελική φάση.
Δέκα ομάδες στη συνέχεια – σε δύο ομίλους – θα διεκδικήσουν στη β΄φάση τις δύο πρώτες θέσεις από κάθε Όμιλο για την άνοδο στη Β΄ Εθνική.
Στόχος της ομάδας μας, η οποία βασίζεται στον περσινό της κορμό, με τις προσθήκες των Παύλου Αλτιπάρμακ και Μάνου Χίου είναι οι καλές εμφανίσεις σε έναν Όμιλο, όπου όλες οι ομάδες θα διεκδικήσουν επί “ίσοις όροις” την πρόκριση στη β΄ φάση του τουρνουά.
Το πρόγραμμα των αγώνων για τους Συριανούς φίλους, που θα βρεθούν στην Αθήνα και θα ήθελαν να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες της ομάδας μας, είναι το εξής:

Σάββατο 9/07/2016

13.00 ΡΟΗ – Ν.Ο ΣΥΡΟΥ και 14.00 ΑΛΜΑ ΚΛΑΜΠ – ΑΡΗΣ ΚΑΜΠΟΥ
19.00 ΡΟΗ – ΑΡΗΣ ΚΑΜΠΟΥ και 20.00 ΑΛΜΑ ΚΛΑΜΠ – Ν.Ο ΣΥΡΟΥ

Κυριακή 10/07/2016:

09.00 ΑΛΜΑ ΚΛΑΜΠ – ΡΟΗ και 10.00 Ν.Ο ΣΥΡΟΥ – ΑΡΗΣ ΚΑΜΠΟΥ
Όλοι οι αγώνες πραγματοποιούνται στο Κολυμβητήριο του Γέρακα.

Η αποστολή της ανδρικής ομάδας του Ναυτικού Ομίλου Σύρου αποτελείται από τα εξής μέλη:

Αθλητές

Αλτιπάρμακ Παύλος, Διακοδημήτρης Νώντας, Διακοδημήτρης Φώτης (αρχηγός), Κάλλης Βασίλης, Καλογρίδης Λευτέρης, Κρητικός Αντώνης, Λαμπρινός Ιωάννης, Μιχάλοβιτς Απόστολος, Μπογιατζάκης Κώστας, Παπαδημητρίου Βασίλης, Πρίντεζης Αντώνης, Ρούσσης Ιωάννης, Τσινός Άγγελος, Τσιργής Αχιλλέας, Φουρνιστάκης Αντώνης και Χίου Μάνος

Προπονητής

Σταμάτης Χέλμης

Υπεύθυνος Αποστολής – Έφορος

Χρήστος Ρούσσης

Δείτε στα συνημμενα αρχεία μας, πίνακα με τους διαιτητές, τους αλυτάρχες και τη γραμματεία που έχουν οριστεί στον Όμιλο καθώς και την τελική προκήρυξη των αγώνων του πρωταθλήματος.
ΠΙΝΑΞ-ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Συνημμένα αρχεία

a-fash-g-andron-2016
Τίτλος: a-fash-g-andron-2016 (0 click)
Size: 67 KB

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Check Also

Δημοσίευση Καταλόγων Μελών Ν.Ο.Σύρου Με Δικαίωμα Συμμέτοχης Στη Γενική Συνέλευση της 22ας Ιανουάριου 2023

Σήμερα, ημέρα Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023 τοιχοκολλούνται στον πίνακα Ανακοινώσεων του νεώσοικου του Ναυτικού Ομίλου …