Πάμε ΝΟΣ.. πάμε..

Water Polo ανδρών. Play Out Β΄ Εθνικής στη Σύρο. Πάμε ΝΟΣ.. πάμε..

Η ομάδα Υδατοσφαίρισης ανδρών του Ναυτικού Ομίλου Σύρου συμμετέχει στον Όμιλο των play out της Β΄ Εθνικής, που πραγματοποιείται στη Σύρο, αυτό το ΣαββατοΚύριακο 24 & 25 Ιουνίου στην έδρα της ομάδας μας, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Σύρου – Ερμούπολης.
Η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος (Κ.Ο.Ε) ανέθεσε στο Ν.Ο Σύρου τη διοργάνωση των αγώνων του Β΄ Ομίλου, με την οποία πέφτει η αυλαία της φάσης των play out της Β΄ Εθνικής κατηγορίας και ξεκαθαρίζει το τοπίο με τις ομάδες που θα υποβιβαστούν στη Γ΄ Εθνική.
Οι αγώνες των play out πραγματοποιούνται σε δύο Ομίλους:
ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΛΟΥ (κολ. Νέας Ιωνίας): ΝΟ Ιτέας, ΟΕΑΝΑ Βόλου, ΧΑΝΘ, ΑΟ Βετεράνοι
ΟΜΙΛΟΣ ΣΥΡΟΥ (Δημ. Κολυμβ. Σύρου-Ερμούπολης): Άργης Καλαμάτας, ΝΟ Ναυπλίου, Άρης Νίκαιας, ΝΟ Σύρου
Οι τελευταίες ομάδες κάθε Ομίλου (σύνολο 2) υποβιβάζονται στην Γ’ Εθνική Κατηγορία, όπως και οι ομάδες που δεν εμφανίστηκαν να αγωνιστούν στην Α’ Φάση του πρωταθλήματος.
Οι αγώνες στον 1ο Όμιλο του Βόλου ολοκληρώθηκαν το προηγούμενο Σ/Κο. Στον Όμιλο αυτό, οι Α.Ο Βετεράνοι κατετάγησαν 4οι και οδηγούνται στη Γ΄ Εθνική.
Υπενθυμίζουμε ότι η ομάδα μας έμεινε εκτός των αγώνων play off (ομίλων ανόδου) κυριολεκτικά στις λεπτομέρειες, κατά την Α΄ φάση των αγώνων που είχαν διεξαχθεί σε τέσσερις ομίλους στις 17-19 Μαρτίου και 21-23 Απριλίου στην Αθήνα. Το γεγονός αυτό δεν συνιστά εφησυχασμό, αφού κάθε αγώνας είναι διαφορετικός, ενώ η ομάδα μας θα παρουσιαστεί και με αρκετές απουσίες. Όλες οι ομάδες, που φιλοξενούνται αυτό το Σ/Κο στο νησί μας, έχουν τις ίδιες πιθανότητες να παραμείνουν ή να αποχαιρετίσουν την κατηγορία.
Οι αθλητές, η προπονητική ομάδα και η Διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Σύρου καλεί όλους τους φίλους του Ομίλου να συμπαρασταθούν και να ενισχύσουν την προσπάθεια του ΝΟΣ να παραμείνει στην κατηγορία.
Ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου καλωσορίζει τις φιλοξενούμενες ομάδες στο νησί μας και εύχεται καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες, ανεξαρτήτως των τελικών αποτελεσμάτων.
Ο κόουτς του Ναυτικού Ομίλου Σύρου, Πάνος Χρονόπουλος θα επιλέξει την 15άδα από το ρόστερ της ομάδας μας, που φέτος είναι το εξής:

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΥΡΟΥ
Αθλητές: Άγγελος Τσινός, Αλέξης Λάιος, Ανδρέας Γουσγουνέλης, Αντώνης Πρίντεζης, Βασίλης Ζορμπάς, Γιώργος Μανούσος, Δημήτρης Καρακατσάνης, Δημήτρης Παπασταμάτης, Ηλίας Λάιος, Θόδωρος Πριτσούλης, Νίκος Γαδ, Λευτέρης Καλογρίδης, Μάνος Χίου, Παντελής Μικρομάστορας, Παύλος Αλτιπάρμακ, Στέφανος Φαφαλιός, Φίλιππος Ζωνιός, Φίλιππος Καμπάνα, Χρήστος Ευσταθίου και Χρήστος Χρυσανθακόπουλος,
Προπονητής Πάνος Χρονόπουλος
Β. Προπονητής Μάρκος Ξαγοράρης
Έφορος Δημήτρης Γρυπάρης

Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

ΗΜΕΡΑ ΩΡΑ ΟΜΑΔΕΣ ΚΟΛ/ΡΙΟ
ΣΑΒΒΑΤΟ 13.00 ΑΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΡΟΥ – ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ ΑΚΔΕ «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΙΚΕΛΑΣ»
  14.00 ΝΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ – ΝΟ ΣΥΡΟΥ
  20.00 ΝΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ-ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ
  21.00 ΑΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΝΟ ΣΥΡΟΥ
ΚΥΡΙΑΚΗ 11.00 ΝΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ – ΑΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
  12.00 ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙAΣ – ΝΟ ΣΥΡΟΥ

Διαιτητές του τουρνουά και γραμματεία ορίζονται από το Σύνδεσμο Ελλήνων Διαιτητών Υδατοσφαίρισης.

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Check Also

Δημοσίευση Καταλόγων Μελών Ν.Ο.Σύρου Με Δικαίωμα Συμμέτοχης Στη Γενική Συνέλευση της 22ας Ιανουάριου 2023

Σήμερα, ημέρα Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023 τοιχοκολλούνται στον πίνακα Ανακοινώσεων του νεώσοικου του Ναυτικού Ομίλου …