Ανακοίνωση για αγώνα ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ – SUP.

Τελείωσε άλλη μια συναρπαστική Ναυταθλητική διοργάνωση του Ναυτικού Ομίλου Σύρου με πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Ο 1ος Διασυλλογικός Αγώνας Κάνοε Καγιάκ & SUP έγινε το διήμερο 7 & 8 Οκτωβρίου 2017 με συνδιοργανωτές το ΝΟΠΟ Κινίου , τη Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου & το Δήμο Σύρου Ερμούπολης.

Ευχαριστούμε θερμά το Νοσοκομείο Σύρου που πάντα είναι κοντά στις διοργανώσεις του Ν.Ο.Σ, για την ασφάλεια των αθλητών μας , τους γιατρούς του αγώνα τον κ. Ιορδανίδη Σπάρτακο που έδωσε παρών στην διοργάνωση και ιδιαίτερες ευχαριστίες στον  κ.κ. Λημναίο Αλέξανδρο  επίσης γιατρό του αγώνα που δεν λείπει ποτέ από τις διοργανώσεις μας. Καθώς επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Εθελοντές , στο τμήμα Ναυαγοσωστικής (Κανακάρη Ελπίδα, Τογρίδου Ελισάβετ, Κληρονόμου Λουίζα, Μαστρογιαννόπουλο Πάνο) και στο τμήμα Αυτόνομων δυτών (Πρίντεζη Αντώνη, Ζαμπλάκο Αποστόλη) για την προσφορά τους τόσο σε θέματα ασφάλειας όσο και στα θέματα άρτιας διεξαγωγής του εν λόγω αγώνα.

Ο Ν.Ο. Σύρου ευχαριστεί τα μέλη του Δ.Σ. του Ν.Ο.Π.Ο.Κ και τους επιχειρηματίες του Κινίου για την άψογη συνεργασία τους στην διεξαγωγή του αγώνα.

Τέλος η  Ελληνική Ομοσπονδία Κάνοε Καγιάκ ( ΕΟΚΚ ) με 3 διαιτητές και 1 Αλυτάρχη, παρουσία του Εφόρου των Εθνικών ομάδων Κάνοε Καγιάκ κ. Σκούρτη Γιάννη, του υπεύθυνου ανάπτυξης του Αθλήματος κ. Μερκούρη Πέτρο και του Ταμία της Ε.Ο.Κ.Κ. κ. Βουγίδη Τάσου, έδωσε μια άλλη διάσταση και σοβαρότητα στον αγώνα.

Τα πιθανά οφέλη από τον αγώνα θα μάθουμε το επόμενο χρονικό διάστημα σε συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ.Κ.

Επόμενος σταθμός η συμμέτοχη των αθλητών Κάνοε Καγιάκ – SUP του ΝΟΣ στον αγώνα της διώρυγας Κορίνθου στις 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017.

Ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου συνεχίζει της δράσεις του για τον μήνα Οκτώβριο διοργανώνοντας τον Διασυλλογικό αγώνας Ιστιοπλοΐας Τριγώνου ‘’ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2017’’ στην Ποσειδωνία στις 27-28-29 Οκτωβρίου

2017.

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Check Also

Καλοκαιρινό Camp για Παιδιά

Ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη του 15ου Καλοκαιρινού …