Προκήρυξη αρχαιρεσιών και πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου & Εξελεγκτικής Επιτροπής του Ν.Ο. Σύρου.

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η 

της Εφορευτικής Επιτροπής για τη διαδικασία

των αρχαιρεσιών της Τετάρτης 30ης  Ιανουαρίου 2019 για τον Ν.Ο. Σύρου

 

Θέμα: Προκήρυξη αρχαιρεσιών και πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου & Εξελεγκτικής Επιτροπής του Ν.Ο. Σύρου.

Σας ενημερώνουμε ότι οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου & της νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής του Ν.Ο. Σύρου θα γίνουν την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019, στο Νεώσοικο του Ομίλου (γραφεία ΝΟΣ, Ακτή Καταδρομικού Έλλη 9) και από ώρα 13:00 έως 18:00.

Οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των μελών του Δ.Σ και των μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής διεξάγονται με ενιαίο ψηφοδέλτιο. Στο ψηφοδέλτιο αυτό συμπεριλαμβάνονται τα ονόματα των υποψηφίων κατά αλφαβητική σειρά.

Στις αρχαιρεσίες θα εκλεγούν 11 μέλη με τους αναπληρωματικούς τους για το νέο ΔΣ και 3 μέλη με τους αναπληρωματικούς τους για την νέα εξελεγκτική επιτροπή του ΝΟΣ και για τα έτη 2019 – 2021.

Δικαίωμα να θέσουν υποψηφιότητα έχουν μόνο  τα ταμειακώς τακτοποιημένα τακτικά μέλη του ΝΟΣ που έχουν εγγραφεί τουλάχιστον ένα ημερολογιακό έτος πριν την ημερομηνία διεξαγωγής των αρχαιρεσιών .  Ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη θεωρούνται όσα μέλη έχουν πληρώσει τη συνδρομή τους, ύψους €30,00 έως και το οικονομικό έτος 2018.

Σημ.: Η συνδρομή σας μπορεί να εξοφληθεί και κατά την μέρα των εκλογών στην γραμματεία του Ομίλου.

Όσοι ενδιαφέρονται να υποβάλουν την υποψηφιότητά τους, θα μπορούν να το κάνουν από την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019  και το αργότερο έως Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019 (και ώρα 14:00).

 

Οι υποψηφιότητες μπορούν να υποβληθούν:

  • ηλεκτρονικά χρησιμοποιώντας την αίτησης υποβολής υποψηφιότητας ακολουθώντας τον πιο κάτω σύνδεσμο: http://m.nosyrou.gr/elections19
  • στα γραφεία του ΝΟΣ καθημερινά  (Δευτέρα – Παρασκευή 10:30 -14:00)

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία ψηφοφορίας, θα σταλούν σε όλους όσους έχουν δικαίωμα ψήφου μαζί με το ψηφοδέλτιο, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης των υποψηφιοτήτων και την συνεδρίαση της Εφορευτικής Επιτροπής.

Τέλος για υπάρξει σχετική ανακοίνωση στα Τοπικά ΜΜΕ καθώς και στο site του ΝΟΣ (www.nosyrou.gr).

Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε επιπλέον πληροφορία που πιθανώς χρειαστείτε.

 

Εκ της Εφορευτικής Επιτροπής

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Check Also

Δημοσίευση Καταλόγων Μελών Ν.Ο.Σύρου Με Δικαίωμα Συμμέτοχης Στη Γενική Συνέλευση της 22ας Ιανουάριου 2023

Σήμερα, ημέρα Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023 τοιχοκολλούνται στον πίνακα Ανακοινώσεων του νεώσοικου του Ναυτικού Ομίλου …