Ανακοίνωση – Συνεργασία με Προπονητή Υδατοσφαίρισης

O Ναυτικός Όμιλος Σύρου ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Υδατοσφαίρισης Θανάση Τσάλτα.

Ο Θανάσης Τσάλτας τίθεται επικεφαλής προπονητής της ανδρικής ομάδας Υδατοσφαίρισης, ενώ Υπεύθυνος πρώτος προπονητής των τμημάτων Υποδομών παραμένει ο Μάρκος Ξαγοράρης.

Ο Ν.Ο Σύρου ευχαριστεί για την προσφορά του στο Σύλλογο, τον απερχόμενο προπονητή Πάνο Χρονόπουλο, ο οποίος φέτος εργάζεται στην προπονητική ομάδα του Παναθηναϊκού.

Ο Θανάσης Τσάλτας είναι πτυχιούχος πανεπιστημιακού τμήματος Φυσικής Αγωγής (ΤΕΦΑΑ), με ειδικότητα στην υδατοσφαίριση, έχει εργαστεί έως τώρα σε πολύ γνωστές ομάδες και διαθέτει πλούσιο βιογραφικό στο χώρο του water polo.

Η προετοιμασία της ομάδας ξεκινά άμεσα στην Αθήνα.

Στο ρόστερ της ομάδας συμπεριλαμβάνονται 9 Συριανοί αθλητές, μεταξύ των οποίων 5 νεαροί πολίστες, οι οποίοι θα μετακινούνται τρεις ημέρες την εβδομάδα στην Αθήνα, προκειμένου να συμμετέχουν στις προπονήσεις.

Η πρώτη φάση του πρωταθλήματος Β΄ Εθνικής κατηγορίας ξεκινά στις 8-10 Μαρτίου του 2019, ενώ η κλήρωση των  Ομίλων θα διεξαχθεί τον επόμενο μήνα.

Ο Ν.Ο Σύρου ευχαριστεί θερμά την ακτοπλοϊκή εταιρεία Attica GroupBlue Star Ferries για την παροχή διευκολύνσεων στις μετακινήσεις των αθλητών, καθώς και το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο για τη συνεργασία και την παροχή ολοκληρωμένου καρδιολογικού ελέγχου υπό μορφή χορηγίας στους αθλητές.

Τέλος ευχαριστούμε την ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ για την πολύχρονη στήριξη της προς το Τμήμα Υδατοσφαίρησης του Ομίλου μας.

 

Εκ της γραμματείας του Ν.Ο. Σύρου

 

 

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Check Also

Δημοσίευση Καταλόγων Μελών Ν.Ο.Σύρου Με Δικαίωμα Συμμέτοχης Στη Γενική Συνέλευση της 22ας Ιανουάριου 2023

Σήμερα, ημέρα Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023 τοιχοκολλούνται στον πίνακα Ανακοινώσεων του νεώσοικου του Ναυτικού Ομίλου …