Τεχνική Ενημέρωση Αθλητών κολυμβητικού αγώνα «Υδάτινος Δρόμο για τον Φάρο»

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η τεχνική ενημέρωση των αθλητών από τον Αλυτάρχη της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, για τους Κολυμβητικούς Αγώνες Ανοικτής Θαλάσσης 1000μ και 2500μ με την επωνυμία ‘’ΥΔΑΤΙΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΡΟ’’ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Ιουνίου 2019 και ώρα 19:30 στα γραφεία του Ν.Ο. Σύρου.

Η Γραμματεία των αγώνων το Σάββατο 22/6/2019 θα είναι ανοικτή από τις 18:00 έως 19:15 προκειμένου να τακτοποιήσετε τυχόν εκκρεμότητες (χαρτιά γιατρών και παράβολα συμμετοχών) και να παραδοθεί στους συμμετέχοντες το αναμνηστικό σκουφάκι του αγώνα.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΑ 1000μ. ΚΑΙ ΣΤΑ 2500μ. ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΗ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 22/6 ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ.

Τα Startpack  αθλητή και τα νούμερα (τατουάζ) θα παραδοθούν στους αθλητές την ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019 , η ώρα θα ανακοινωθεί στην τεχνική ενημέρωση. 

Υ.Γ.: Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή αθλητή στον αγώνα 2500μ. είναι η κάρτα υγείας αθλητή οποιασδήποτε αναγνωρισμένης Ομοσπονδίας από την Γ.Γ.Α.  ή ιατρική βεβαίωση υγείας αθλητή.

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Check Also

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση θέσεων προπονητών του Τμήματος Κολύμβησης Ν.Ο. Σύρου

Ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου επιθυμεί να συνάψει συνεργασία με έως και τρεις Προπονητές μερικής ή/και …