Ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ιστιοσανίδας στην Πάρο

Στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ιστιοσανίδας, DOLEIFCA Slalom Men & Women European Championship 2019, συμμετείχαν αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Σύρου. Οι αγώνες έγιναν στην περιοχή Πούντα της Πάρου από 8 έως 13 Ιουλίου με πλήθος συμμετοχών από πολλές χώρες του κόσμου.

Από τον Ν.Ο. Σύρου συμμετείχαν οι αθλητές μας Σταύρος και Νίκος Γουσγουνέλης, οι οποίοι αγωνίστηκαν στις κατηγορίες 50plus (grd master) και ανδρών 21-40 αντίστοιχα. Στον αγώνα συμμετείχαν αθλητές από 14 κράτη μεταξύ των οποίων επαγγελματίες αθλητές, αλλά και παγκόσμιοι πρωταθλητές και πρωταθλήτριες καθώς και ο Ολυμπιονίκης νέων Αλέξανδρος Καλπογιαννάκης.

Στην δυσκολότερη κατηγορία ανδρών 21-40 ο Νίκος βγήκε 22ος στην κατηγορία και 43ος στην γενική κατάταξη χωρίς να έχει την απαραίτητη προετοιμασία και δίχως καμία προπόνηση λόγω σπουδών. Ο Σταύρος, επίσης με λίγες προπονήσεις στο ενεργητικό του και λόγω τραυματισμών τερμάτισε 5ος στην κατηγορία (grd master) και 36ος στην γενική κατάταξη, σε ένα σύνολο 55 συμμετοχών, ανδρών και γυναικών μαζί.

Γενικά, η διοργάνωση ήταν πολύ καλή και οι αθλητές μας αποκόμισαν σπουδαίες εμπειρίες.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα εδώ.


About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Check Also

Γενικά για την Ιστιοσανίδα