Συγκέντρωση αρχειακού υλικού για την έκδοση ιστορικού λευκώματος του Ναυτικού Ομίλου Σύρου

Ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου, θέλοντας να τιμήσει όλους όσους έχουν συμβάλει με την προσφορά τους στην πολύχρονη ιστορία του ομίλου, σχεδιάζει την έκδοση πολυτελούς λευκώματος, αφιερωμένο στην ιστορία του ομίλου, τις δράσεις και τα αθλήματα που καλλιεργεί ο όμιλος από την ίδρυση του έως και σήμερα. 

Κατά κύριο λόγο το λεύκωμα θα είναι βασισμένο σε αρχειακό υλικό που έχει ο όμιλος στη διάθεσή του, όμως επειδή πολλοί από εσάς πιθανόν να έχετε στην κατοχή σας αρχειακό υλικό που να είναι άξιο αναφοράς και δημοσίευσης, θα ήταν ιδανικό να συμβάλλετε στον εμπλουτισμό του λευκώματος.

Όλο το υλικό που θα συγκεντρωθεί, θα αξιολογηθεί για τη δημοσίευση του στο λεύκωμα και θα γίνει επιλογή τέτοια ώστε να καλύπτει όλα τα τμήματα του ομίλου. Εφόσον το υλικό κριθεί δημοσιεύσιμο στο λεύκωμα, θα γίνει φυσικά αναφορά στο όνομα του προσώπου που ευγενώς το παραχώρησε.

Όσοι λοιπόν είτε από τα μέλη, φίλους, παλαίμαχους, συγγενικά πρόσωπα, συνεργάτες του Ναυτικού Ομίλου Σύρου ή οποιοιδήποτε διαθέτουν στο προσωπικό ή οικογενειακό τους αρχείο, σχετικό υλικό που αφορά την πολύχρονη ιστορία του ομίλου (φωτογραφίες, έγγραφα, γραπτές μαρτυρίες, επιστολές κ.λπ.) και επιθυμούν να συμβάλλουν, παρακαλούνται να στείλουν το αρχειακό υλικό που έχουν στη διάθεσή τους, ηλεκτρονικά ή σε φυσική μορφή στην Γραμματεία του ομίλου.

 

Υ.Γ.: Το αρχειακό υλικό θα επιστραφεί στους κατόχους που το διέθεσαν για την έκδοση του λευκώματος.

Τηλ. επικοινωνίας: 22810 88666
E-mail: contact@nosyrou.gr

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία,

Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Σύρου

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Check Also

Δημοσίευση Καταλόγων Μελών Ν.Ο.Σύρου Με Δικαίωμα Συμμέτοχης Στη Γενική Συνέλευση της 22ας Ιανουάριου 2023

Σήμερα, ημέρα Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023 τοιχοκολλούνται στον πίνακα Ανακοινώσεων του νεώσοικου του Ναυτικού Ομίλου …