Διεθνής Αγώνας Παράκτιας Αθλητικής Αλιείας με Φελλό στη Σύρο

Με την παρουσία αρκετών αθλητών (8 σύλλογοι) από την Ελλάδα και την Κύπρο ολοκληρώθηκε ο Διεθνής Αγώνας Παράκτιας Αθλητικής Αλιείας με Φελλό από Λιμενικές Εγκαταστάσεις , που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019 στο λιμάνι της Ερμούπολης.

Ο αγώνας έγινε σε συν-διοργάνωση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον Δήμο Σύρου Ερμούπολης καθώς και την στήριξη του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σύρου και του τοπικού Λιμεναρχείου.

Η Οργανωτική επιτροπή τηρώντας τον Εθνικό κανονισμό των αγώνων  και σύμφωνα με την άδεια διεξαγωγής αυτού από την Π.Ν. Αιγαίου, επέστρεψε όλα τα αλιεύματα στη θάλασσα μετά το ζύγισμα, για την διαμόρφωση των αποτελεσμάτων.

Μετά τη λήξη των αγώνων στα Γραφεία του Ομίλου έγιναν οι απονομές επάθλων στους νικητές του αγώνα και δόθηκε αναμνηστικό μετάλλιο σε όλους τους συμμετέχοντες.

Το παρόν στους αγώνες έδωσαν τα μέλη του Δ.Σ. του Ν.Ο. Σύρου Μπουγιούρης Κώστας/ Έφορος Κάνοε Καγιάκ, Σκιαθίτης Στέλιος / Έφορος Ιστιοσανίδας και Χούλης Μιχάλης/ Έφορος Υποβρύχιας Δραστηριότητας (αλυτάρχης αγώνων),  ενώ οι απονομές έγιναν από τους κ.κ. Βρούτση Γιάννη Πρόεδρο Επιτροπής Αθλητισμού του Δήμου Σύρου Ερμούπολης και Μαραγκό Βαγγέλη μέλος της ίδιας επιτροπής.

Αποτελέσματα:

1ος Νικητής: Καστρινός Κώστας – CORINTHIANS F.C.

2ος Νικητής: Αντωνόπουλος Νίκος – ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

3ος Νικητής: Αποστολίδης Γιώργος –  ΤΡΙΤΩΝ

 

1ος Νικητής Open: Κόνταρης Ανδρέας

2ος Νικητής Open: Λουδάρος Γιώργος

3ος Νικητής Open: Μπαλόπητας Αντώνης και Βαμβακούσης Παναγιώτης

 

Μεγαλύτερο αλίευμα: Χρονάς Στέλιος – ΝΟΙΕΣ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ

 

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Check Also

Αποτελέσματα Αρχαιρεσιών 30ης Ιανουαρίου 2022

Χθες, Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022 ολοκληρώθηκαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των καταστατικών οργάνων του …