Ακυρώθηκε η συμμετοχή του ΝΟΣ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μίνι Παίδων

O NO Σύρου δεν θα συμμετάσχει τελικά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα μίνι παίδων.

Ο ΝΟΣ έστειλε έγγραφο διαμαρτυρίας στην ΚΟΕ διότι η τοποθέτησή του στον όμιλο του Αιγαίου και συγκεκριμένα στην Μυτιλήνη καθιστούσε αδύνατη την μετάβαση των μικρών αθλητών του. Η αποστολή θα έπρεπε να ταξιδέψει από την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2006 στις 04.30 για Πειραιά και στην συνέχεια στις 17.00 για Μυτιλήνη. Εκεί θα έφτανε ξημερώματα Σαββάτου 11 Νοεμβρίου και στην συνέχεια θα έδινε δύο αγώνες το Σάββατο και ένα την Κυριακή. Στις 17.00 της Κυριακής θα ταξίδευε για Πειραιά και το πρωί της Δευτέρας, εφόσον προλάβαινε την ανταπόκριση, για Σύρο. Αυτό θα είχε ως αποτέλεσμα τα παιδιά να χάσουν δύο ημέρες από το σχολείο τους και θα ήταν η μοναδική ομάδα που θα είχε υποστεί μια τόσο μεγάλη ταλαιπωρία προκειμένου να συμμετάσχει σε μια προκριματική φάση.

Με το έγγραφο αυτό Ο ΝΟΣ παρακάλεσε να μην οριστεί άλλη φορά στον Όμιλο του Αιγαίου διότι η μετάβαση της αποστολής είναι σχεδόν αδύνατη και τα έξοδα τεράστια. Ελπίζουμε ότι η επιθυμία αυτή θα γίνει σεβαστή από την ομοσπονδία και στο μέλλον θα μας τοποθετεί σε όμιλο των Αθηνών.

Η διοίκηση καταλαβαίνει την δυσάρεστη κατάσταση και την στεναχώρια των μικρών αθλητών του και θα κάνει ότι είναι δυνατόν για την εξεύρεση ομάδων και την διοργάνωση Μίνι Τουρνουά με σκοπό την πιο γρήγορη εκμάθηση του αθλήματος αποκτώντας εμπειρία που είναι τόσο απαραίτητη για αυτούς.

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Η Ιστορία του Ναυτικού Ομίλου Σύρου ξεκινάει ουσιαστικά από το 1893, ήταν το δεύτερο κωπηλατικό σωματείο του ελληνικού κράτους

Check Also

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πρόσληψη προπονητή Υδατοσφαίρισης.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πρόσληψη προπονητή Υδατοσφαίρισης για τα τμήματα Υποδομών του Ν.Ο Σύρου. …

Αφήστε μια απάντηση