Γενικά για το άθλημα της Κολύμβησης

Το Τμήμα κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Σύρου είναι η αφετηρία όλων των τμημάτων του Ομίλου.

Στα Τμήματα των Αρχαρίων τα μικρά παιδιά εξοικειώνονται με το νερό και μαθαίνουν να κολυμπούν σωστά ώστε στη συνέχεια να στελεχώσουν τα αντίστοιχα τμήματα ανάλογα με την ηλικία τους και τις δυνατότητές τους.

Οι προπονητές μας με την πολυετή εμπειρία τους , τη σωστή διαπαιδαγώγηση, τη γνώση των στόχων μας και την αγάπη τους στα μικρά παιδία δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Σήμερα, λειτουργούν 6 τμήματα Κολύμβησης στα οποία αθλούνται περίπου 70 αθλητές και αθλήτριες όλων των κατηγοριών, καθ’όλη την διάρκεια του έτους ,ενώ ο αριθμός αυτός  αυξάνεται κατά  τους καλοκαιρινούς μήνες.

Τα Τμήματα της Προ-αγωνιστικής και Αγωνιστικής κατηγορίας συμμετέχουν καθ’όλη την διάρκεια του έτους στα Περιφερειακά Πρωταθλήματα των αντίστοιχων κατηγοριών Νοτίου Ελλάδας, στο Θερινό Πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών, καθώς επίσης και σε διάφορους δια-συλλογικούς αγώνες οι οποίοι διοργανώνονται από άλλους ομίλους υπό την αιγίδα της ΚΟΕ, καθώς και στα Βικέλεια που γίνονται κάθε χρόνο από το ΑΚΔΕ σε συνεργασία με τον Ν.Ο.Σ και άλλους φορείς.

Εφοροι κολύμβησης: Μπουγιούρης Κώστας, Γρυπάρης Δημήτρης

Προπονήτριες: Κούντρια Βαρβάρα, Κανακάρη Ελπίδα

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Η Ιστορία του Ναυτικού Ομίλου Σύρου ξεκινάει ουσιαστικά από το 1893, ήταν το δεύτερο κωπηλατικό σωματείο του ελληνικού κράτους

Check Also

Διαδικτυακό Εκπαιδευτικό Σεμινάριο περί Ντόπινγκ για Αθλητές 15-18 ετών από τον ΕΟΚΑΝ και την ΚΟΕ, Σάβ 5/2/2022

O Ναυτικός Όμιλος Σύρου και η Κολυμβητική Ομοσπονδίας Ελλάδος προσκαλεί γονείς και αθλητές ηλικιών 15-18 …

Αφήστε μια απάντηση