Επιστροφή στις επιτυχίες για την εφηβική ομάδα υδατοσφαίρισης της Σύρου.

Σπουδαία πρόκριση στην επόμενη φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Εφήβων πέτυχε η ομάδα υδατοσφαίρισης του Ν.Ο.Σύρου μετά από εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποίησε το περασμένο Σαββατοκύριακο στο κολυμβητήριο του Παλαιού Φαλήρου.

Αποδίδουν «καρπούς» σε σύντομο χρονικό διάστημα οι προσπάθειες της διοίκησης του Ναυτικού ομίλου Σύρου. Με την βοήθεια των προπονητών αλλά και των γονέων του τμήματος κατάφερε μια ομάδα της πρωτοποριακής νέας ακαδημίας υδατοσφαίρισης του Ν.Ο.Σύρου να προκριθεί στις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Είναι πλέον φανερό ότι η προσπάθεια που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο από την διοίκηση του Ομίλου αρχίζει να «αποδίδει καρπούς» και το τμήμα υδατοσφαίρισης αναμφισβήτητα αρχίζει, ξανά, να κάνει υπερήφανο το νησί της Σύρου.

Οι έφηβοι του Ν.Ο.Σ που αγωνίστηκαν στον Α΄ προκριματικό όμιλο Αττικής μαζί με τις ομάδες του Π. Φαλήρου, του Τρίτωνα Αμαρουσίου, Μίλωνα Ν. Σμύρνης και Ολυμπιάδα Πετρούπολης, πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις και με δύο νίκες, δύο ήττες κατέκτησαν την 3η θέση στον όμιλο και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του θεσμού.

Συγκεκριμένα η ομάδα της Σύρου νίκησε τον Τρίτωνα 14-6, τον Μίλωνα 16-7, ενώ στη συνέχεια ηττήθηκε από την Πετρούπολη 14-8 και το Π. Φάληρο, που είναι φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, με 17-8.

Σύνθεση της ομάδας: Μιχάλοβιτς Απόστολος, Λουδάρος Αλέξανδρος, Μακρόπουλος Άγγελος, Μιχαλόβιτς Ζαννής, Ρούσσης Γιάννης, Μανούσος Γιώργος, Σαρρής Γιάννης, Τσιργής Αχιλλέας, Βαρβιτσιώτης Γιώργος, Λουλούς Γιάννης, Ρίζος Δημήτρης, Φουρνιστάκης Αντώνης.

Αναλυτικά τα αποτελέσμα και οι σκόρερ

Ν.Ο.Σύρου-Τρίτωνας 14-6: (Τσικάρης) Λουδάρος Αλ. 8, Μακρόπουλος Άγ. 3, Μιχαλόβιτς Ζ 1, Μανούσος Γ. 1, Φουρνιστάκης Αν 1.

Ν.Ο.Σύρου-Μίλωνας 16-7: Λουδάρος Α. 4, Μακρόπουλος Άγ. 4, Μιχαλόβιτς Ζ. 1, Ρούσσης Γ. 2, Μανούσος Γ. 4, Τσιργής Αχ. 1.

Πετρούπολη – Ν.Ο.Σ 14-8: Λουδάρος 4, Μανούσος Γ. 2.

Π. Φάληρο – Ν.Ο.Σ 17-8: Λουδάρος Αλ. 7, Μακρόπουλος Άγ. 1.

Δηλώσεις Εφόρου

Αρκετά ικανοποιημένος ο έφορος της ομάδας Ζοζέφ Πρίντεζης δήλωσε: Η νέα προσπάθεια που ξεκινήσαμε από τον Σεπτέμβριο αρχίζει και αποδίδει. Είμαστε πολύ χαρούμενοι με την πρόκριση, αλλά πρέπει να παραμείνουμε συγκρατημένοι και σταθεροί στους στόχους που έχουμε θέσει ως διοίκηση.

Δηλώσεις προπονητή

Ο προπονητής της ομάδας Τάσος Τσικάρης δήλωσε: «Αναμφίβολα είναι επιτυχία η πρόκριση, όταν μάλιστα αυτή έρχεται μετά από τόσα πολλά χρόνια αγωνιστικής λειψυδρίας των τμημάτων υποδομών του Ομίλου. Ήρθε την κατάλληλη στιγμή για τους αθλητές μου διότι θα τους προσθέσει αυτοπεποίθηση και περισσότερη θέληση για να συνεχίσουν να προπονούνται. Έγινε το πρώτο βήμα, αλλά ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς. Η ανταμοιβή η δική μου αλλά και του συνεργάτη μου Τάσου Καρρά ήταν που είδαμε στα ματιά αυτών των παιδιών την χαρά και την υπερηφάνεια ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους μετά τους αγώνες. Αυτό βοηθάει όχι μόνο τα παιδιά που αγωνίστηκαν αλλά και τα μικρότερα να αγαπήσουν ακόμα περισσότερο το άθλημα το οποίο αποφάσισαν να υπηρετούν».

Δηλώσεις αθλητών

Ο Αρχηγός της Ομάδας και πρώτος σκόρερ της Λουδάρος Αλέξανδρος δήλωσε: Μετά το τέλος αυτής της αποστολής είμαστε πολύ χαρούμενοι αλλά και πολύ κουρασμένοι με την συμμετοχή μας σε 3 παιχνίδια σε διάστημα λιγότερο από 24 ώρες. Αυτό που καταλάβαμε όλοι μας όμως είναι οτι μόνο με σκληρή δουλειά στην προπόνηση έρχονται τέτοιου είδους επιτυχίες.

Ο Τερματοφύλακας της ομάδας Μιχάλοβιτς Άπόστολος δήλωσε: Είναι υπέροχο το συναίσθημα να νικάς καθώς τώρα νοιώθουμε υπερηφάνεια οι συναθλητές μου και εγώ. Το μυστικό της επιτυχίας είναι η πολύ προπόνηση και η πειθαρχία στις εντολές του προπονητή μας.

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Η Ιστορία του Ναυτικού Ομίλου Σύρου ξεκινάει ουσιαστικά από το 1893, ήταν το δεύτερο κωπηλατικό σωματείο του ελληνικού κράτους

Check Also

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πρόσληψη προπονητή Υδατοσφαίρισης.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πρόσληψη προπονητή Υδατοσφαίρισης για τα τμήματα Υποδομών του Ν.Ο Σύρου. …

Αφήστε μια απάντηση