Δεύτεροι οι Δούναβης-Παπαφωτίου στον 2ο Πανελλήνιο διασυλλογικό αγώνα υποβρύχιας σκοποβολής 2013

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη ο 2ος Πανελλήνιος διασυλλογικός αγώνας υποβρύχιας σκοποβολής για το 2013. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο κολυμβητήριο “Ναυτίλος” στη Βέροια το διήμερο 16-17 Φεβρουαρίου.

Οι καλύτεροι αθλητές από όλη την Ελλάδα βρέθηκαν στην πόλη της Βέροιας και έδωσαν ένα πραγματικά ιδιαίτερο χρώμα στον αγώνα που βασιζόταν στον ευγενή ανταγωνισμό.

Το Σάββατο, πριν τη διεξαγωγή του αγώνα, πραγματοποιήθηκε σεμινάριο υποβρύχιας σκοποβολής στους νεοσύστατους συλλόγους(Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Αστακού, Ν.Α.Ο.Α.Σ., Τρίτωνες Κατερίνης, Xanthi Spearfishing & Freediving Club) από τον εκπαιδευτή και αθλητή του Ν.Ο.Σύρου, Γιώργο Δούναβη.

Στον αγώνα πήραν μέρος και αθλητές του Ν.Ο. Σύρου και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. Ο Γιώργος Δούναβης και ο Νίκος Παπαφωτίου τερμάτισαν στη δεύτερη θέση του ομαδικού και με βάση τον ανταγωνισμό που υπήρχε, η θέση αυτή είναι ιδιαίτερα τιμητική, αφού όπως αναφέραμε παραπάνω, στον αγώνα πήραν μέρος οι καλύτεροι αθλητές απ’ όλη την Ελλάδα. Οι Συριανοί απέδειξαν για ακόμη μία φορά ότι βρίσκονται σε πάρα πολύ καλή κατάσταση και κράτησαν για ακόμη μια φορά τη σημαία του ομίλου ψηλά.

Σε ανακοίνωσή του ο Ν.Α.Σ.Ημαθίας ευχαριστεί ιδιαίτερα και τον δεύτερο αθλητή μας…

“Ευχαριστούμε τους υπεύθυνους της ομοσπονδίας για την έγκριση της παραπάνω διοργάνωσης καθώς και όσους βοήθησαν με κάθε μέσο στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε:

Τον αλυτάρχη Βασίλη Καλογερόπουλο, τους κριτές Βασίλη Δελαντώνη και Μιχάλη Κουμιανάκη, τη Γραμματεία ( Κων/να Σαλάτα, ‘Ελλη Γιωτοπούλου, Ηρώ Τσάτσα), τους χρονομέτρες Βασίλη Ροδοβίτη και Δώρα Μισιρλή, τους δύτες ασφαλείας Απόστολο Καϊμάκη και Κων/νο Ανδρεάδη , το γιατρό Χρήστο Τριανταφύλλου καθώς και το Δ.Σ. του συλλόγου για την παραχώρηση του κολυμβητηρίου «Ναυτίλος».

Συγχαρητήρια στα δυο μέλη του συλλόγου Νίκο Παπαφωτίου και Βασίλη Δελαντώνη για τη συμβολή τους στην άριστη διοργάνωση του αγώνα. Επιπρόσθετα ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς και όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στον αγώνα από όλη την Ελλάδα. «Ευελπιστούμε μετά την επιτυχία της διοργάνωσης αυτή να γίνει θεσμός και τουλάχιστον μια φορά το χρόνο να «συναντιόμαστε » στην όμορφη Βέροια», δήλωσαν οι εκπρόσωποι των συλλόγων. Τέλος αξίζουν συγχαρητήρια στους νεοσύστατους συλλόγους ,Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο Αστακού, Ν.Α.Ο.Α.Σ., Τρίτωνες Κατερίνης, Xanthi Spearfishing & Freediving Club που με πληθώρα αθλητών στήριξαν τον αγώνα.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την ενημερωτική ιστοσελίδα arive.gr για την προσφορά των φωτογραφιών του Γιάννη Ζιώρη και για τη κάλυψη του αγώνα από την ομάδα του arive.

 

Ο ΕΦΟΡΟΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ & ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΚΑΤΑΔΥΣΗΣ | ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ”

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Η Ιστορία του Ναυτικού Ομίλου Σύρου ξεκινάει ουσιαστικά από το 1893, ήταν το δεύτερο κωπηλατικό σωματείο του ελληνικού κράτους

Check Also

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο ‘’Διασυλλογικός Αγώνας Παράκτιας Αλιείας με φελλό από Λιμενικές Εγκαταστάσεις’’

Το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018, ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου διοργάνωσε υπό …

Αφήστε μια απάντηση