Πρόσκληση στην κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας και βραβεύσεις

Ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου έχει την τιμή να σας προσκαλεί στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας το Σάββατο 18/01/2014 και ώρα 18:00 στο Νεώσοικο (παραπλεύρως Λιμεναρχείου Σύρου).

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα απονεμηθούν τιμητικές διακρίσεις!!!

Επειδή εμείς στο ΝΟΣ πιστεύουμε ότι η ιστορία είναι απαραίτητη προϋπόθεση της συνέχισης της δράσης του συλλόγου, αποφασίσαμε να τιμήσουμε και να βραβεύσουμε όλους τους εν ζωή διατελέσαντες προέδρους, σαν αντιπροσωπευτικά ΠΡΌΣΩΠΑ όλων αυτών που εργάστηκαν και εξακολουθούν να εργάζονται ανιδιοτελώς για τους σκοπούς του ΝΟΣ.

Έτσι λοιπόν αυτή η διάκριση προς τους παλαιούς ΠΡΟΈΔΡΟΥΣ έχει και συμβολικό χαρακτήρα σαν τιμή και βράβευση ΌΛΩΝ των παλαιών αθλητών, μελών και φίλων που αγωνίστηκαν κατά το παρελθόν, προσέφεραν και εξακολουθούν να προσφέρουν ηθικά και υλικά στον ιστορικό ΝΟ ΣΥΡΟΥ.

Ευχαριστούμε και σας περιμένουμε.

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Η Ιστορία του Ναυτικού Ομίλου Σύρου ξεκινάει ουσιαστικά από το 1893, ήταν το δεύτερο κωπηλατικό σωματείο του ελληνικού κράτους

Check Also

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πρόσληψη προπονητών Κολύμβησης & Τριάθλου για την περίοδο Μαΐου – Σεπτεμβρίου 2019

Ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου επιθυμεί να συνάψει συνεργασίας με έως και τρεις Προπονητές µερικής ή/και …

Αφήστε μια απάντηση