Φιλοξενία της »Στέγης Ανηλίκων και Εφήβων Σύρου» στο Νεώσοικο

O Ναυτικός Όμιλος στα πλαίσια ενημέρωσης και ανθρωπιστικής, αθλητικής δραστηριότητάς του φιλοξενεί την Παρασκευή 31/01 και ώρα 16:00 τα παιδιά της Στέγης Ανηλίκων και Εφήβων Σύρου στο Νεώσοικο (δίπλα στο Λιμεναρχείο).

 

Μαζί θα είναι ο Πρόεδρος κ.Μαμίδης Ισίδωρος και οι Έφοροι των τμημάτων, οι προπονήτριες κ.Σαγκινέτου Ελπίδα (κανόε καγιάκ), κ.Σαγκινέτου Ευγενία (Ιστιοπλοΐα Τριγώνου), κ.Κούτρα Βαρβάρα (Κολύμβηση), κ.Κανακάρη Ελπίδα (Κολύμβηση) και ο προπονητής κ.Ξαγοράρης Μάρκος (Υδατοσφαίριση).

 

Επίσης θα είναι μαζί μας οι αθλητές του παιδικού τμήματος κανόε καγιάκ και άλλοι αθλητές από τα τμήματα του ομίλου της Κολύμβηση, της Υδατοσφαίρισης και της Ιστιοπλοΐας Τριγώνου. Ελεύθερα μπορούν να παρευρεθούν συνοδευόμενα όποια παιδιά επιθυμούν αγόρια και κορίτσια κάθε ηλικίας!

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Η Ιστορία του Ναυτικού Ομίλου Σύρου ξεκινάει ουσιαστικά από το 1893, ήταν το δεύτερο κωπηλατικό σωματείο του ελληνικού κράτους

Check Also

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πρόσληψη προπονητών Κολύμβησης & Τριάθλου για την περίοδο Μαΐου – Σεπτεμβρίου 2019

Ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου επιθυμεί να συνάψει συνεργασίας με έως και τρεις Προπονητές µερικής ή/και …

Αφήστε μια απάντηση