Καρχαρίας, ο καλύτερος φίλος του θαλάσσιου οικοσυστήματος.

Διεξαγωγή Επιμορφωτικού Σεμιναρίου.

  • Την Κυριακή στις 22 Μάη κι ώρα 20.00, την ίδια μέρα μετά την τελετή λήξης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Υποβρύχιας Σκοποβολής, πραγματοποιείται στο εντευκτήριο του Ναυτικού Ομίλου Σύρου, στο Νεώσοικο, σεμινάριο με θέμα “καρχαρίας, ο καλύτερος φίλος του θαλάσσιου οικοσυστήματος”.
    Η αθλήτρια του ΝΟΣ Κατερίνα Τοπούζογλου, εκπαιδεύτρια ελεύθερης κατάδυσης, υποβρύχιας αλιείας και «shark aware instructor», μας εισάγει στη μελέτη του υδάτινου κόσμου, όπου συνυπάρχουν οι κολυμβητές υποβρύχιας αλιείας και οι ψαροκυνηγοί με τους μοναδικούς θαλάσσιους θηρευτές. Στοιχεία και συνήθειες παρουσιάζονται και αναλύονται, μύθοι αναφέρονται και αμφισβητούνται με στόχο να φωτίσουν την αλήθεια και να σκιαγραφήσουν το αληθινό πορτρέτο του ενδιαφέροντος ζώου, που σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία των ειδικών, πολύ σπανίως αποτελεί κίνδυνο για την ανθρώπινη ζωή.
    Η Κατερίνα Τοπούζολου δημιουργεί το κατάλληλο κλίμα, προσφέροντας απαντήσεις σε συνήθη ερωτήματα, δίχως προκαταλήψεις, με ένα μοναδικό βιωματικό διαδραστικό τρόπο και έμφαση στο ελληνικό θαλάσσιο περιβάλλον.
    Στους συμμετέχοντες θα δοθεί δίπλωμα παρακολούθησης από το Διεθνή Οργανισμό «Project Aware» της PADI.
    Η είσοδος και η παρακολούθηση του επιμορφωτικού σεμιναρίου είναι δωρεάν.
    Δείτε ένα ενδιαφέρον βίντεο στο σύνδεσμο που ακολουθεί:

  • About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

    Check Also

    Συνεδρίαση 1ης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης 2024

    Πρόσκληση 1ης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης Έτους 2024 Κατόπιν Απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) του Ναυτικού …