Οι κατατάξεις αθλητών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Υποβρύχιας Σκοποβολής. Νέες διακρίσεις για το Ν.Ο Σύρου.

ΝΕΟ ΣΥΡΟΣ 2016 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ BIATHLONΣΥΡΟΣ 2016 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ BIATHLONΣΥΡΟΣ 2016 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ BIATHLONΟλοκληρώθηκε με επιτυχία το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Υποβρύχιας Σκοποβολής που τη φετινή χρονιά πραγματοποιήθηκε στη Σύρο, την Κυριακή 22 Μαΐου 2016 στο Δημοτικό Κολυμβητήριο του ΑΚΔΕ «Δημήτριος Βικέλας».
Οι συνδιοργανωτές, οι οποίοι ήταν ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου, η Ελληνική Ομοσπονδία Υποβρύχιας Δραστηριότητας (ΕΟΥΔΑ), η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Σύρου Ερμοιύπολης ευχαριστούν θερμά τους κριτές, τους αθλητές και τους επτά Αθλητικούς Συλλόγους που έλαβαν μέρος, καθώς και τους χορηγούς της εκδήλωσης.
Σημειώνεται ότι ο Ν.Ο Σύρου, αξιοποιώντας τη σύγχρονη τεχνολογία και με ίδιους πόρους, με την υποστήριξη φίλων εθελοντών, τους οποίους ο Ν.Ο Σύρου έχει ευχαριστήσει ήδη δημόσια, χρησιμοποίησε για πρώτη φορά σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, για Πανελλήνιο πρωτάθλημα, ένα πρωτοποριακό σύστημα υποβρύχιας βιντεοσκοπικής κάλυψης των αγώνων σε πραγματικό χρόνο, μέσω διαδικτύου και της ιστοσελίδας του ΝΟ Σύρου. Μ΄αυτό τον τρόπο αρκετοί ήταν οι φίλοι του αθλήματος που είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από απόσταση τους αθλητές και να γνωρίσουν το άθλημα.
Οι αθλητές και αθλήτριες του ΝΟΣ για ακόμη μια φορά σημείωσαν εξαιρετικές επιτυχίες, κερδίζοντας συνολικά 2 χρυσά, 2 αργυρά και 3 χάλκινα μετάλλια σε τέσσερα διαφορετικά αθλήματα ανδρών – γυναικών.
Πιο αναλυτικά στο Αγώνισμα της Σκυταλοδρομίας ο Ν.Ο Σύρου με την ομάδα των: Κώστα Παπακωνσταντή, Κατερίνα Τοπούζογλου και Ιωάννη Ξανθάκη ήταν 1ος και με την ομάδα των: Ελευθέριου Πορίχη, Ιωάννη Στούπα και Γιώργου Ζαρμπώνη, 3ος αντίστοιχα.
Στην Ακρίβεια Ανδρών ο Γιώργος Δούναβης ήταν δεύτερος (αργυρό μετάλλιο) και ο Κώστας Παπακωνσταντής τρίτος (χάλκινο). Στο ίδιο αγώνισμα στην πρώτη οκτάδα βρέθηκαν οι αθλητές του ΝΟ Σύρου, Ηλίας Παπαφίγκος (5ος), Ιωάννης Στούπας (6ος) και Γιώργος Ζαρμπώνης (7ος). Νικητής στο αγώνισμα αυτό ο Νίκος Σαραντινός, αθλητής του “Ελ. Βενιζέλος”.
Στην Ακρίβεια Γυναικών, χρυσό μετάλλιο για την Κατερίνα Τοπούζογλου (αθλήτρια ΝΟ Σύρου) και αργυρό για τη Ράνια Κρητικού (αθλήτρια επίσης του ΝΟ Σύρου)
Στο αγώνισμα “Biathlon“. νικητής ήταν και πάλι ο Νίκος Σαραντινός του “Ελ. Βενιζέλος” (χρυσό μετάλλιο), δεύτερος ο Βασίλης Καλογερόπουλος του ΝΟ Κατακόλου (αργυρό) και τρίτος ο Ιωάννης Στούπας του ΝΟ Σύρου (χάλκινο). Οι αθλητές του ΝΟ Σύρου είχαν και σ΄αυτό το αγώνισμα πολύ καλά πλασαρίσματα, καταλαμβάνοντας την 4η θέση (Κατερίνα Τοπούζογλου), την 5η (Κώστας Παπακωνσταντής), την 6η (Γιώργος Ζαρμπώνης) και την 8η θέση (Γιώργος Δούναβης)
Ακολουθούν οι τελικές κατατάξεις των αθλητών στο σύνολο των κατηγοριών που επικυρώθηκαν χθες από την ΕΟΥΔΑ. ΣΥΡΟΣ 2016 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΑΝΔΡΩΝ-1ΣΥΡΟΣ 2016 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝΣΥΡΟΣ 2016 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑ
Φωτογραφικό υλικό της εκδήλωσης θα αναρτηθεί σύντομα στη σελίδα του Ναυτικού Ομίλου Σύρου στο f/b.

Συνημμένα αρχεία

ΝΕΟ ΣΥΡΟΣ 2016 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ BIATHLON
Τίτλος: ΝΕΟ ΣΥΡΟΣ 2016 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ BIATHLON (0 click)
Size: 164 KB
ΣΥΡΟΣ 2016 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΑΝΔΡΩΝ-1
Τίτλος: ΣΥΡΟΣ 2016 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΑΝΔΡΩΝ-1 (0 click)
Size: 71 KB
ΣΥΡΟΣ 2016 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Τίτλος: ΣΥΡΟΣ 2016 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (0 click)
Size: 64 KB
ΣΥΡΟΣ 2016 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑ
Τίτλος: ΣΥΡΟΣ 2016 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑ (0 click)
Size: 57 KB

About Ναυτικός Όμιλος Σύρου

Check Also

Συνεδρίαση 1ης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης 2024

Πρόσκληση 1ης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης Έτους 2024 Κατόπιν Απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) του Ναυτικού …